Bozsó Antal 250!

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy vasárnap köszönthettünk egy olyan személyt, aki a Monori Labdarúgás felnőtt csapatának kiemelkedő alakja, csapatkapitánya és nem utolsó sorban meghatározó játékosa! Egy olyan köszöntést élhettünk meg közösen, amit a Monor SE felnőtt labdarúgásának történetében igen kevesen értek csak el! Már-már a legendák táborát erősíti, de még mindig aktív és meghatározó játékosunk! Sokan tudják, hogy az utolsó ember a hálóőrünk a pályán, aki az óriási bravúrjaival erőt ad és sok esetben győzelemhez segíti a csapatot. Ez a személy a Ceglédi VSE elleni mérkőzés alkalmával a 250. bajnoki mérkőzésén lépett pályára és bízunk benne, hogy még  nagyon sokáig erősíti csapatunkat, klubunkat! Nagy szeretettel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy köszönthettük Bozsó Antalt a 250-esek táborában!

Az emlékplakettet átadta a Monori Sportegyesület elnöke Zátrok Tamás, valamint csapatunk ügyvezetője Varró Zoltán és operatív vezetőnk Bán Imre.

Bozsó Antal: “Büszke vagyok arra, hogy 2016. Januárja óta őrizhetem a Monor SE kapuját. 1 évvel azután, hogy a csapathoz kerültem megvettük a családi házunkat a közelben, így mindenképp hosszú távra terveztem, mégsem gondoltam, hogy ennyire hosszasan “kitartunk egymás mellett”. Sok mindenen mentem keresztül ezzel a csapattal, amire a legbüszkébb vagyok, hogy 2018-ban veretlenül sikerült megnyernünk a bajnokságot és feljutottunk az NBII-be, valamint még, hogy a Covid utáni nehéz időszakot is átvészeltük ezzel a “kis családdal”.
Külön köszönettel tartozom a klub vezetőségének, amiért támogatják a kapusedzői karrierem fejlődését és megadják a lehetőséget, hogy a kapus pályafutásom mellett a kapusedzői pályafutásomra is tudjak koncentrálni!
Mindezek után köszönöm a szurkolók évek óta tartó támogató bizalmát.
Bízom benne, hogy még sokszor tudjuk a győztes mérkőzések után együtt kiabálni, hogy kettő, három… MONOR!!!”