Pont nélkül távoztunk a Pénzügyőr otthonából

Felnőtt együttesünk az NBIII. Dél-keleti csoport 25. fordulójának alkalmával a Pénzügyőr SE csapatának vendége volt. A mérkőzésen továbbra sem számíthatott a szakmai stáb Juhász Zsombor játékára, aki a hét közepén esett át lágyék műtétén. Halgas István eltiltása okán, nem vezényelhette a csapatot a pálya széléről. A mérkőzés első félidejében mindkét oldalt akadtak lehetőségek a gólszerzésre, de gól nem született egyik oldalon sem. A szünetet követően volt mindkét csapatnak jobb időszaka, amikor érvényesíteni tudta az akaratát, de az első találatig a 75. percig kellett várni. A hazai csapatnak ítélt büntetőt a játékvezető, amit a Pénzügyőr SE játékosa értékesített. A 87. percben született a második és egyben utolsó találat a mérkőzésen, mellyel a hazai csapat kialakította a végeredményt: Pénzügyőr SE – Monor SE 2-0(0-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/25/1839632.html

Edzői értékelés a Dabas Rádió SportHétfő aktuális műsorában hallható az alábbi linket keresztül: https://www.mixcloud.com/radiodabas/sporth%C3%A9tf%C5%91_0422/ (24:15 perctől).

Soron következő bajnoki mérkőzésünkön a Szolnoki MÁV FC csapata látogat a Balassi Bálint utcai Stadionba. A mérkőzés időpontja: 04.28 vasárnap 17:00. Hajrá Monor!