Hazai pályán győztük le a Ceglédi VSE-t

Felnőtt együttesünk az NBIII. Dél-keleti csoport 24. fordulójának alkalmával a Ceglédi VSE együttesét fogadta hazai pályán. Közel egy hónap után lépett pályára újra a Balassi Bálint utcai Stadionban együttesünk. A remek futball időben megtartott mérkőzésen aktuális ellenfelünk a bajnokság jelenlegi sereghajtója volt. Halgas István vezetőedzőnket eltiltás okán a mérkőzésen Bartha Szilárd helyettesítette. Először lépett kezdőként pályára fiatal játékosunk Ivády Péter.

A mérkőzést sokkal jobban nem lehetett volna kezdeni, ugyanis Papp György már a 2. percben vezetéshez juttatta csapatunkat. A következő találatig sem kellett sokat várni, ugyanis a 9. percben ismét Papp György volt eredményes. Több veszélyes helyzetet dolgozott ki együttesünk a ceglédi kapu előtt, melynek következtében a 22. percben ismét monori találatnak örülhettünk, Horváth László juttatta a hálóba a labdát. Még épphogy a félidő lefújását megelőzően Papp György megszerezte harmadik találatát, ezzel 4-0-ra módosítva az állást. A térfélcserét követően, valamelyest csökkent a játék intenzitása, újabb hazai találat nem született a mérkőzésen, ellenben a vendégek a 69. percben szépíteni tudtak. Végeredmény: Monor SE – Ceglédi VSE 4-1(4-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/24/1839621.html

Edzői értékelés a Dabas Rádió Sporthétfő műsorában hallható a következő linken keresztül: https://www.mixcloud.com/radiodabas/sporth%C3%A9tf%C5%91-0415/ (12:08 perctől).

Soron következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával 04.21 vasárnap 16:00-kor a Pénzügyőr SE vendége lesz együttesünk. Hajrá Monor!