Kurucsai Milán:”Nem lehet ennyi időt adni az ellenfélnek.”

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Közép csoport 9. fordulójában a Bánk-Dalnoki Labdarúgó Akadémia együttesével mérkőzött meg Berkenyén. A találkozó első félidejében mindkét csapat számára volt lehetőség a vezető találat megszerzésére, majd a játékvezető a tizenegyes pontra mutatott, a büntetőt a hazai csapat a 38.percben értékesítette, félidőben 1 gólos hátrányban mentek játékosaink az öltözőbe. Vezetőedzőnk a szünetben szerkezetet váltott, majd az 56. percben megfogyatkozott csapatunk, ugyanis Kovács Dominik a kiállítás sorsára jutott. A találkozó 62. percében Szabó Bence egy szögletvariáció után juttatta a hálóba a labdát közelről. Ezt követően a mi csapatunk dominált, nehéz perceket okozva ezzel a házigazdáknak, ennek ellenére a hazai szurkoló tábor örülhetett, ugyanis a 75. percben ismét a Nógrád megyei csapat vezetett. További találat nem született, így a végeredmény:

Bánk-Dalnoki LA – Monor SE 2-1(1-0)

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/9/1735942.html

Kurucsai Milán értékelése: “Egy nagyon kisméretű pályán zajlott a mérkőzés, ami jelentősen befolyásolta a játékot. Nem kezdtünk jól, nem volt meg az elején az az állapot, ami szükséges. Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, egy büntetőből az ellenfél tudott vezetést szerezni. A büntetőt megelőző szituáció jó esszenciája a jelenlegi helyzetünknek, mi várunk, az ellenfél fut. Nem lehet várni, futni kell és küzdeni kell. A második félidőben változtattunk, de a kiállítás miatt korán újra váltani kellett, majd volt jó húsz percünk. Egyenlíteni sikerült, a második találat azonban elmaradt, nem lehet ennyi időt adni az ellenfélnek, ha azt akarjuk, hogy a dolgaink sikerüljenek. Szerdán jön a listavezető, újabb lehetőség arra, hogy játszunk egy jó mérkőzést.”

Következő bajnoki mérkőzésünk 09.28 Szerda 16:00-kor a Balassi Bálint Utcai Stadionban az Iváncsa KSE ellen kerül megrendezésre.

Hajrá Monor!