MOL Magyar Kupa: A legjobb 32 között a Monor SE!

Felnőtt labdarúgó csapatunk a MOL Magyar kupa 3. fordulójában a Zalaszentgróti VFC csapatával mérkőzött meg a legjobb 32 közé jutásért. Korán, már a 2. percben vezetést szereztünk Hulicsár Máté találatával. Az első félidőben lehetőség akadt mindkét oldalt, gól nem született így 0-1-es részeredménnyel vonulhattak a csapatok az öltözőbe. A második félidő elején újra mi voltunk eredményesek, Agóts Tamás juttatta közelről a hálóba a labdát. Majd a hazai csapat 1 percre rá szépíteni tudott. A 75. percben Szabó Zsombor révén már 1-3-at mutatott az eredményjelző tábla. A Zala megyei csapat újból szépíteni tudott, további találat nem született, így a végeredmény: Zalaszentgróti VFC – Monor SE 2-3(0-1)

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1736732&evad=59&szervezet=0&verseny=25415&fordulo=3

Kurucsai Milán értékelése:“Nehéz helyszín és nehéz ellenfél volt, ezen a szinten jó játékosokkal és egy nagyon kellemetlen játékstílussal, örülünk, hogy sikerült továbbjutni. Labdával a kezdeti lassabb játék után sokszor jól működtünk, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki és szép gólokat is szereztünk, labda nélkül azonban voltak problémáink. Az ellenfél nagyon direkt játékot játszott, rengeteg kapustól indított hosszú labdával, agresszív támadókkal, sokszor szenvednünk kellett, hogy felszabaduljon a kapunkhoz közeli terület. Van előre lépés, de még mindig nagyobb figyelemre és akaratra van szükség ahhoz, hogy a harmadosztályban is elérjünk hasonló eredményeket.”

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolásának időpontja: 09.19 Hétfő 18:15 órától az M4 Sportcsatorna élő műsorában kerül sor.

Hajrá Monor!