Kurucsai Milán:”Hiszem, hogy egy fiatal és tapasztalatlan kerettel is lehet jó dolgokat létrehozni a harmadosztályban…”

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Közép csoport 12. fordulójában az Újpest FC II. csapatát látta vendégül. A találkozó első félidejének közepén az újpesti csapat büntetőhöz jutott melyet a vendégek játékosa értékesített. Az első félidőben nem született több találat, Kurucsai Milán a szünetben 3 cserét is végrehajtott. A mérkőzés második felében sem jutott a labda a gólvonalon túlra, sem hazai, sem vendég oldalon. Így a mérkőzés végeredménye: Monor SE – Újpest FC II. 0-1(0-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/12/1735972.html

Kurucsai Milán értékelése: “Jól kezdtük a mérkőzést, a jó teljesítmény azonban nagyon rövid ideig tartott. Az első félidőben többször veszítettünk nagyon veszélyes szituációban labdát, illetve rengeteg hiba volt a labda nélküli játékunkban, ez úgy érzem elbizonytalanította a csapatot. Az ellenfél frissebben, gyorsabban játszott, belőlünk hiányzott a szükséges agresszivitás. Ami probléma, hogy eltelt öt bajnoki mérkőzés és nem látom a fejlődést vagy az ahhoz szükséges szándékot. Hiszem, hogy egy fiatal és tapasztalatlan kerettel is lehet jó dolgokat létrehozni a harmadosztályban, de ahhoz szerintem merőben más morálra van szükség.”

Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával a Ceglédi VSE csapata látja vendégül kék-fehér együttesünk 10.16 Vasárnap 13:00-kor.