Vereség az utolsó fordulóban

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII közép csoport zárófordulójában a Dunaújváros vendége volt. A mérkőzésen több meghatározó játékosunk nem tudott szerepelni, így nem volt egyszerű dolga Kurucsai Milán együttesének. A tabellán két hellyel előttünk álló alakulat hamar vezetéshez jutott, a mérkőzés 8. percében egy büntetőből a hazaiaknak sikerült betalálni, két perccel később egy kapuhoz közeli szabadrúgást értékesített a Dunaújváros játékosa. A mérkőzésbe visszajött együttesünk és jobbára mezőnyfölényben játszott, de a helyzeteket nem sikerült értékesíteni, nem úgy a hazai oldalon, a 38. percben ismét gólnak örülhettek a mérkőzésre kilátogató hazai szurkolók. A félidőben három gólos hátrányban vonult az öltözőbe csapatunk. A mérkőzés második félidejében ott folytatta együttesünk ahol abbahagyta, többet volt a labda csapatunknál, számos gólszerzési lehetőség adódott, de ezen a napon sajnos semmi sem jött össze. Végeredmény: Dunaújváros – Monor SE 3-0 (3-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/38/1736226.html

Kurucsai Milán értékelése:

“Sajnos nem zártunk jó eredménnyel, de ahogyan ezt már említettem korábban, a kitűzött cél elérésével kiengedtünk és az utóbbi hetekben már nem a félév során mutatott morál jellemezte a csapatot. A mérkőzésen a játékkal nem lehetünk elégedetlenek, a labda többnyire nálunk volt és rengeteg lehetőséget hoztunk létre, de a jó döntések hiányoztak az ellenfél kapuja előtt, illetve sajnos a fontos játékosainkat ma sem tudtuk pótolni. Összességében jó szezont zárt a csapat, sokszor jó játékkal elértuk, hogy a Monor jövőre is a harmadosztályban szerepelhet.”

A 2022/2023-as NBIII-as szezon véget ért. Köszönjük szurkolóinknak, hogy idén is buzdították együttesünket a jobb és a rosszabb időszakokban egyaránt! Hamarosan jövünk a szezon értékelésével. Addig is: Hajrá Monor!