Monor SE – ESMTK 0-1(0-1)

Felnőtt csapatunk az NBIII. közép csoport 33. fordulójában hazai pályán fogadta az ESMTK csapatát a megszokottól eltérő időpontban, pénteken 17:00-kor. A két csapat küzdelmes mérkőzésén ugyanannyi piros lap került kiosztásra mint amennyi érvényes gól született (1) melyet a vendég csapatnak sikerült elérni a mérkőzés 17.percében. A hazaiak a második félidőben több lehetőséghez is jutottak melyeket nem sikerült értékesíteni, a hajrában egy les miatt meg nem adott gólig jutott csapatunk így maradt az 1 gólos különbség a vendégek javára a lefújásig.

Kezdő csapat:Bozsó,Puskás,Markos,Barthel,Nagy,Szabó,Kántor,Papp,Varga,Hulicsár,Haragos; Pályára lépett még:Rácz és Kocsis.

Kurucsai Milán vezetőedzőnk értékelése: “Nem sikerült jól ez a meccs, a motiváció és az akarat hiányát láttam, nem játszottunk csapatként, aktivitás szinte csak a labdás zónában volt, ami fontos még, hogy ezt az egészet élvezni és szeretni kell, ezt talán elfelejtettük. Az elejétől kezdve szerettük volna kontrollálni a játékot, de ez nem volt meg, rengeteg labdát veszítettünk és egy ilyen esetből gól is született. A második játékrészben többet volt nálunk a labda, de hiányzott a tervszerűség, igazából akkor is szenvedtünk. Egy kicsit nehéz most, talán el is hittük, hogy minden magától fog jönni, ez egy probléma. A bajnokság utolsó szakaszához értünk, van még öt mérkőzés, senki nem engedhet ki, mindenkitől óriási erőfeszítés és összefogás kell ahhoz, hogy ezeken a megfelelő szinten tudjunk játszani.”

Jövőhéten szerdán a Szekszárdi UFC csapatához látogat csapatunk a bajnokság 34. fordulójában. Hajrá Monor!