Rákosmente FC -Monor SE 1-4(1-1)

Felnőtt csapatunk a tegnapi napon a Rákosmente otthonába látogatott bajnoki mérkőzésre. Monori együttesünk több kisebb nagyobb lehetőséghez jutott már az első 15 percben aztán hazaiak az első gólszerzési lehetőségüket kihasználták a mérkőzés 16.percében. A két csapat felvállalta a támadójátékot amelynek eredményeképp mindkét oldalon adódtak lehetőségek, ebből egyiket Haragos Viktor váltott gólra a 28. percben. A félidőig nem született több találat így a szünetre 1-1-es állásnál vonultak a csapatok. A második félidőben a hazaiak könnyen megszerezhették volna újra a vezetést, de nem sáfárkodtak jól lehetőségeikkel nem úgy mint Hulicsár Máté aki megszerezte csapatunknak a vezetést az 55.percben. A két említett játékosunk még 1-1 gólt szerezve és a végeredményt kialakítva 4-1-es arányú győzelemhez segítették csapatunkat.

Kezdő csapat: Bozsó A.,Kocsis K.,Barthel G.,Markos M.,Puskás N.,Kántor M.,Papp R.,Varga Ö.,Hulicsár M.,Haragos V.,Rácz M.

Pályára lépett még:Szabó Zs.,Méhes D.,Hegedűs B.

Kurucsai Milán értékelése:“Nem kezdtünk elég jól, túl könnyen veszítettünk labdákat a támadó harmadban, nem voltunk türelmesek, így az ellenfél szerezte az első gólt. Ezt követően a játékunk nyugodtabbá vált és többet volt nálunk a labda, kezdtek jönni a lehetőségek. A második félidő a miénk volt, bár hozzá kell tenni, hogy voltak nehéz pillanataink is,felelősség teljesebben kell játszanunk a labdával. Két ifjúsági játékosunk is jó dolgokat csinált és ezen kívül is több kiváló teljesítmény volt a csapatban.”

Következő bajnoki mérkőzésünk az ESMTK csapata ellen kerül megrendezésre Április 29.-én Pénteken 17:00-kor hazai pályán.

Hajrá Monor!