Magabiztos győzelemmel kezdte újra a bajnokságot csapatunk

Felnőtt labdarúgó csapatunk számára elkezdődtek a harmadosztályú bajnokság tavaszi fordulói. Az NBIII. közép csoport 21. fordulójában a Majosi SE csapata látta vendégül együttesünket.

Kurucsai Milán gárdája jó iramban kezdte a mérkőzést, számos gólszerzési lehetőséget dolgozott ki a csapat. Az első gólig mindössze a 20. percig kellett várni, Hulicsár Máté passzolta be a labdát közelről a kapuba. Még a félidő vége előtt Kovács Dominik juttatta a hálóba a labdát egy gyönyörű támadás után. A második félidő közepén Haragos Viktor egy bedobás után tartotta meg jól a labdát, majd szerezte meg csapatunk harmadik találatát. Két perccel később ismételten Hulicsár Máté találatnak örülhetett a csapat. Az ötödik gólra sem kellett sokáig várni, a 69. percben Haragos Viktor kapott labdát az ellenféltől, melyet ballal a kapuba helyezett. A mérkőzés 82. percében a hazaiaknak sikerült szépíteni, további találatok nem születtek, így: Majosi SE – Monor SE 1-5(0-2) Gsz: Hulicsár 2x, Haragos 2x, Kovács.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/21/1736056.html

Kurucsai Milán értékelése: Stabil teljesítményt nyújtott tegnap a csapat. Sok támadást, helyzetet hoztunk létre, szereztünk 5 gólt és három pontot, kiváló kezdés a szezon első meccsén. Több játékos kiemelkedő hozzáállással játszott, rengeteg erőfeszítést tettek a játékosok és élvezték a játékot, nagyon örülünk az eredménynek. Mától új hét, igyekszünk jól felkészülni a következő meccsre, fontos, hogy a játékosok jó mentális állapotban maradjanak és akkor megint képesek lehetünk egy jó játékra. Hajrá Monor!

Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával a Kecskeméti TE II. csapatát látja vendégül együttesünk az NBIII. közép csoport 22. fordulójában. A mérkőzés 02.19 vasárnap 14:00-kor kezdődik a Balassi Bálint utcai Stadionban. Hajrá Monor!