Egymásért

Egyesületi formában szerepel a férfi felnőtt labdarúgó csapat a jövőben

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében végeredmény nélkül fejeződtek be az alacsonyabb osztályú bajnokságok. Az NBIII-ban szereplő Monor ugyan mind a két tavaszi mérkőzését megnyerte – ezzel is biztosítva harmadik helyét a tabellán – a hivatalos bronzérem kihirdetésére nem kerülhet sor. A 2019/20-as szezon zárása szervezeti és ezzel összefüggő személyi változásokat is eredményez a klub életében. Köszönjük Selei Ernő, és a BSS 2000 Kft. éveken át tartó támogatását, aminek köszönhetően veretlenül megszerzett harmadosztályú bajnoki cím, és – közel 20 év után ismét – másodosztályú szereplés adatott meg a Monor csapatának!

Selei András korábban is jelezte, hogy családi és további munkahelyi elfoglaltságai miatt, csökkenti a vezetői feladatait labdarúgó csapatunknál. Ahogy ideje, és az MTK-s mérkőzések lehetővé tették, mindig velünk volt mérkőzéseinken, egyedül vagy éppen édesapjával szurkolt a csapatnak, megkeresésünk esetén mindig segítette a monori labdarúgást. Sportjogászi feladatai a jövőben teljesen lekötik, így már “csak” szurkolóként láthatjuk viszont Selét, akiknek sportigazgatói működése alatt csapatunk először második helyezett, majd veretlen Bajnok lett. Köszönünk mindent Sele!

Civil feladataira fókuszálva, közös megegyezéssel távozik a Monori Labdarúgó Kft. ügyvezető igazgatói posztról Bajári Tamás, akinek már édesapja is oszlopos tagja volt a monori labdarúgásnak. Zátrok Tamás, a Monori SE elnöke, a jövőben az egyesület égisze alatt induló NBIII-s csapatunk szakmai ügyvezetésére, Varró Zoltánt – Rókát kérte fel. Ő sem lehet ismeretlen a monori szurkolók körében, hiszen évtizedes, sikeres pályafutást tudhat maga mögött kék-fehér színekben! Szakmai múltja és tapasztalata segítség lesz csapatunk ügyvezetésében! A csapat gazdasági feladatainak ellátására Bán Imrét kérte fel egyesületünk elnöke, így a feladatokat megosztva vezetik majd a felnőtt monori labdarúgást.

Az új vezetés nem szeretett volna változtatást a szakmai munkába, azonban Horváth Dávid vezetőedzőnk karrierje szempontjából kihagyhatatlannak mondható felkérést kapott, ezért 8 év után elhagyja Monor csapatát. A nyolc év eredményeiről külön cikkben emlékezünk meg. A szakmai lehetőséget nem csak ő kapta meg, így Dáviddal együtt Bonifert Péter asszisztens edzőnk is távozik. Sok sikert, és eredményes munkát kívánunk Dave és Boni!

Készülve a 2020/21-s bajnoki évadra vezetőink folyamatosan tárgyalnak a következő szezon szereplőivel. Kövessétek továbbra is oldalunkat, ahol elsőként értesülhettek a NBIII-s csapatunk játékosairól és szakmai stábjának tagjairól! HAJRÁ MONOR!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük