FUTBALLHÉTVÉGE GÖDÖLLŐN!

Augusztus utolsó hétvégéjén öt korosztályunk képviselte egyesületünket a gödöllői Juniális Kupán.. Szombaton reggel 8:00 órától rajtoltak a mérkőzések és vasárnap délután 18:00 óráig megállás nélkül a labdarúgás volt porondon. A két nap folyamán, összesen 105 csapat lépett pályára, különböző korosztályokban. A tornán résztvevő korosztályaink: U7, U9, U10, U11, U12.
Kupagyőztes a Monor SE U9 csapata


Ötödik helyen végezett a legkisebb korosztályunk Gödöllőn Monor SE U7 összefoglaló: A 15 csapatos mezőnyben sikerült az ötödik helyen végeznünk. Tanulságos torna volt számunkra, ugyanis láthattunk szép egyéni megoldásokat és csapatmegoldásokat egyaránt. Itt-ott még akadtak egyéni hibák, amelyeket a kezdeményezőbb ellenfelek ki is használtak rögtön. Igyekszünk előre lépni abban, hogy játékosaink ne csak a “könnyebbnek” vélt mérkőzésen vállalják fel tudásukat, hanem a ki-ki meccseken is kellő bátorsággal futballozzanak. Pozitívum, hogy a folyamatos gyakorlásoknak, valamint a kiemelt foglalkozásoknak köszönhetően számos remek megoldást, döntés köszönt vissza a pályán, ami bíztató számunkra a jövőre nézve. Ezúton is gratulálok a csapatnak az elért eredményhez Hajrá Monor

U9 összefoglaló: A 15 csapatos mezőnyben, csoport másodikként tovább jutva sikerült megnyernünk a tornát. A nagy hőség ellenére fiatal játékosaink mindent megtettek azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Ha a játék képe nem is volt mindig gördülékeny, az akarat és alázat végig érzékelhető volt csapatunkon, aminek végül meglett az eredménye. Az első hely mellett sikerült elhoznunk a legjobb kapusnak járó díjat Kéri Zalán személyében. Ezúton is gratulálunk Zalánnak és az egész csapatnak!


Játékoskeret: Kéri Zalán, Kis Kolos Zsombor, Varga Milán, Tuskán Máté, Kerek Lóránt, Zsigri Levente, File Anett, Torzsai Bence


Edzők: Farkas Ádám, Halgas István


Csoportmérkőzések:
Monor SE – Gödöllő 1:3
Monor SE – Szeged 1:0

Monor SE – UTE Akadémia 1:1

Monor SE – BVSC-Zugló 5:1.

Helyosztók:
Monor SE – III. Ker. TVE 4:1

Monor SE – Gloriett SE 3:2


Döntő:
Monor SE – Mészöly Focisuli 2:1


Mindent összevetve hatalmas gratuláció a csapatnak és edzőinek, mert ezzel az eredménnyel számos magasabb osztályban szereplő klubot, illetve akadémiát szorítottak maguk mögé.
Hajrá Monor

 

U10 összefoglaló: 9. helyezést értük el 19 csapatból a tornán.

A játékunk hétről hétre fejlődik, egyre jobban jönnek vissza azok az elemek, gyakorlatok, amiket az edzéseken gyakorlunk, azonban sokszor hullámzó a teljesítményünk. Sajnos a helyzetek értékesítésével is hadilábon állunk, sokkal több gólt kellene rúgnunk.

Összeségében reális a 9. helyezés, de én tudom, hogy ebben a csapatban sokkal több van, mint ahogy azt az eredmény mutatja.

Kerettagok: Petró Milán, Ohameje Rayan, Kéri Veronika, Rácz Dominik, Török Alex, Gilan Károly, Gulácsi Ármin, Majzik Zétény, Szebelédi Márk, Szabó Levente, Kovács Benett.

 

U11 összefoglaló:

A 2010-es születésűek korosztályában nagy létszámmal (14 fővel) jelentünk meg a gödöllői tornán, melyen sok tapasztalatot szereztünk. Az idei évre kitűzött tanulási célok mentén haladva, az eddig tanultakat próbálják alkalmazni a gyerekek. Voltak jó momentumok a tornán, viszont voltak olyan hibák, amiket át kell vennünk az elkövetkezendő időszakban. A tornán 6 mérkőzést játszottunk. A csoportmeccsek során a tornagyőztes csapattal is találkoztunk, velük sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt, viszont a többi ellenfelünkkel közel azonos játékerőt képviseltünk. Ezeken a mérkőzéseken hol a mi csapatunk, hol az ellenfél kerekedett felül a végén. Összességében nagyon hasznos volt számunkra ez a torna!

Keret: Szabó Levente, Lovas Vencel, Sütő Márton, Duboczky Benedek, Szabó Bence, Malya Martin, Balázs-Fülöp Csongor, Kugel Bence, Tóth Benjámin, Lupszki Gergő, Török Botond, Kegyes Róbert, Gelei Áron, Gáldi Adorján.

 

Monor SE U12 összefoglaló:

Tanulságos és fárasztó tornán vagyunk túl. Mondhatni 6×20 perces meccset kellett játszanunk egymás után gyakorlatilag pihenő nélkül!

Tanulság, hogy minden mérkőzésen oda kell figyelni, nem lehet kiengedni…

Ami öröm, hogy a tornagyőztest nekünk sikerült legyőznünk, ez is azt bizonyítja, hogy ha nem engedünk ki, előrébb is végezhettünk volna. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak, az elért 5. helyezésért. Továbbra is folytatjuk a munkát, hogy legközelebb még jobb eredményt érjünk el.

Eredmények:

Monor-Biatorbágy 0-0

Monor- Bp. Honvéd 1-0

Monor-Gödöllő 0-2

Monor- Balassagyarmat 0-1

Monor-Dabas-Gyón 3-0

Monor- Mészöly focisuli 6-3

Hajrá Monor!