Tovább folytatta jó szériáját együttesünk

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoport 16. fordulójában a METON-FC Dabas SE együttesét fogadta hazai pályán. A bajnokság lebonyolítása értelmében most hazai pályán került megrendezésre a korábban 1. fordulóban lejátszott Pest vármegyei rangadó visszavágója. Volt is miért visszavágnia Halgas István csapatának, ugyanis azon a találkozón nem a mi szájunk íze szerint alakultak a dolgok. Ennek fényében jól kezdtük a mérkőzést, Szin Ferenc lövése kevéssel kerülte el a kaput, Kovács Dominik kísérletét a vendég kapus hárította, Farkas Ádám az oldalhálót találta el. A mérkőzés 23. percében Juhász Zsombor által kiharcolt büntetőt csapatkapitányunk, Bozsó Antal értékesítette. A 35. percben Rácz Milán duplázta meg az előnyünket, Agóts Tamás passzából. A félidőben két gólos előnnyel mehetett csapatunk az öltözőbe. A második félidőben már a vendégek előtt is nyílt lehetőség, de lövéseik elkerülték a kaput vagy Bozsó hárította azokat. Hazai oldalon Majzik Adrián lövését védte a kapus a második félidő elején, majd Juhász Zsombor előtt nyílt lehetőség a gólszerzésre, de további találatok nem születtek a mérkőzésen, így: Monor SE – METON-FC Dabas SE 2-0(2-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/16/1839558.html

Halgas István értékelése: “Játékosok nagyon jól álltak bele a meccsbe, jól alkalmazkodtak a nagy szélhez. Első félidő kifejezetten jó szint volt. Labdával jó döntéseket hoztunk, megfelelő volt a labdabirtoklásunk és jó pozíciókat fogtunk, többször be tudtunk menni a védő vonaluk mögé. Labda nélkül a presszingünk jó volt, illetve a közép blokkunk is stabil volt. Második félidő nehezebb volt mivel a szél nem minket támogatott, de nem adtunk semmi lehetőséget az ellenfelünknek. A srácok keményen dolgoztak és ez jó eredménnyel párosult. Egy meccsünk van még, amire maximálisan fel kell készüljünk, bele adunk mindent, aztán elmegyünk pihenni egy hosszabb időre!”

A 2023-as naptári évben egyetlen bajnoki mérkőzés vár még Halgas István csapatára, 11.26 vasárnap 13:00-kor a BKV Előre együtteséhez látogatnak labdarúgóink. Hajrá Monor!