Folytatódott csapatunk győzelmi szériája

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoport 9. fordulójának kiírása alkalmával a Ceglédi VSE együtteséhez utazott idegenbe. Halgas István együttese jó formában érkezett a Zsengellér Gyula Sportcentrumba, ugyanis aktuális mérkőzést megelőző három bajnoki találkozón egyaránt győztesen hagyta el a pályát. A szebb napokat is megélt Ceglédiek szerették volna, ha ez a sorozat megszakad, de csapatunk már a mérkőzés elején jelezte, hogy az elmúlt hetek sikerei nem a véletlennek tudhatók be. Horváth László már a mérkőzés 2. percében megszerezte számunkra a vezetést, egy hazai védő beadást követően szeretett volna tisztázni, de labdája Horváthig jutott, aki pontosan tekert a bal felsőbe. A 30. percben Horváth László ment el a bal szélen, majd adta a labdát Hulicsár Máténak, aki nem hibázott és kettőre növelte előnyünket. A félidőben 0-2-es állást mutatott az eredményjelző. A szünetet követően sem vett vissza a lendületből együttesünk, 51. percben Horváth László váltott gólra egy szabadrúgást. A mérkőzésen egy találat született még, Kovács Dominik a 73. percben Horváth Lászlótól kapott labdát, majd lőtte a kapuba. Végeredmény: Ceglédi VSE – Monor SE 0-4 (0-2)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/9/1839501.html

Halgas István értékelése: “Gratulálunk a stáb nevében a csapatnak, mert nagyon jó szellemiséggel hozták le a meccset és nagyon magabiztos játékot mutattak! Véleményem szerint mindkét félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, labdával és labda ellen is. Jó pozíciókba tudtunk labdákat felvenni és jól használtuk a dinamikai főlényeket. Sokszor be tudtunk menni a védelmük mögé és ez nekünk önbizalmat adott. Pozitívan értékeljük, hogy a csapat több gólos vezetés ellenére is keményen dolgozott. Nagyon örülünk a győzelemnek. Dolgozunk tovább!”

Következő bajnoki mérkőzésünk hazai pályán kerül megrendezésre. A Pénzügyőr SE csapata érkezik a Balassi Bálint utcai Stadionba, a mérkőzés időpontja: 10.08 vasárnap 15:00.

Hajrá Monor!