MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

Rendelkezzen cége TAO összegéről

2019/11/26

Tisztelt Cégvezető!

 

Bizonyára Ön is hallott róla, hogy a 2011-ben elfogadott sporttörvény alapján lehetőségük van arra, hogy a társasági adójuk 70%-t felajánlják az 5 látványsportág utánpótlás nevelésére.


A Monori Sportegyesület labdarúgó szakosztályának erre a célra beadott pályázatát elfogadták. Ez nagy lehetőség szakosztályunk számára , hiszen eddig is jelentős bevételünk származott ebből. Ez az összeg – a törvény értelmében – csakis és kizárólagosan az utánpótlás nevelésre (sportszer, sporteszközök, felszerelések vásárlása, utazási és nevezési költségek) fordítható.


Ezen támogatásokkal óriási terheket tudunk levenni a szülők válláról, ezzel is megkönnyítve Monor város és környéke fiatalságának az egészséges életmódhoz , a testi és erkölcsi neveléshez szükséges körülmények megteremtését.


Az MSE minden egyes tagja köszönetét fejezi ki az eddigi támogatásukért, és kérjük Önöket arra, hogy a továbbiakban is segítsenek ily módon bennünket.

 

Köszönjük az előző években érkezett támogatásokat.

 

Ha Ön úgy érzi, hogy támogatná fiatal sportolóinkat társasági adója felajánlásával kérem vegye fel egyesületünkkel a kapcsolatot.


Határidő: 2019. december 20.
Segítségüket tisztelettel megköszönjük.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek