MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

2-0-ás győzelem az RKSK ellen

2019/11/24

 

Elég régen, még szeptember közepén tudtunk vendégként diadalmaskodni, ráadásul ezúttal egy kemény ellenfél ellen kellett megküzdenünk a három pontért. Kétségeink hamar tovaszálltak, hiszen a játékosok az első perctől kezdve remek teljesítményt nyújtattak és már a 8. percben kétgólos előnyre tettünk szert. Találatainkat két „régi motorosunk”, Hunya Krisztán és Tóth Ádám Sándor szerezte, az előbbinek Pintér Dominik, utóbbinak Barthel Gábor szolgáltatta a gólpasszt. A félidő végéhez közeledve kényszerű cserét kellett végrehajtani, a megsérülő Szabó Zsombor helyére Haragos Viktor állt be nagyszerűen. Fordulást követően remekül zártuk el a rákosmenti játékosok elől a kapunkhoz vezető utat, így ma is érintetlen maradt Bozsó Antal kapuja. Reméljük a következő bajnoki találkozón is így lesz, valamint győztesen hagyjuk el a pályát, amikor az Iváncsa KSE-t fogadjuk vasárnap 13:00-kor!

 

RKSK – Monor 0-2 (0-2)

Budapest, 200 néző. Vezette: Újhelyi Tamás (Szarvas László, Gordos Árpád Mihály)

 

RKSK: Ordasi – Lovász, Nagy J., Aranyos, Horváth P. (Kiss D. 81.) – Vattai, Balaskó, Peszmeg (Bányai 66.) – Horváth B., Kokenszky, Lucz (Tóth L.M. 66.) Vezetőedző: Gálvölgyi István.

 

Monor: Bozsó – Barthel, Karacs, Tóth F., Pintér – Ficsor, Fisli, Farkas – Szabó Zs. (Haragos 42.), Hunya, Tóth Á.S. (Sznopka 86.) Vezetőedző: Horváth Dávid.

 

 

Gól: Hunya Krisztián (4.), Tóth Ádám Sándor (8.)

 

Horváth Dávid: - Először is a csapat üzenetét szeretném tolmácsolni, miszerint: a mai győzelmünket a Selei család legújabb tagjának, Selei Lénának ajánljuk! Jó egészséget és boldogságot kívánunk! Nagyon jó szellemben kezdtük a mérkőzést, aminek két gyorsan szerzett- és örömömre- tudatos gól lett az eredménye. Nagy összpontosítás mellett nem engedtük, hogy bármilyen veszély kialakuljon a kapunk előtt. A második félidőben a csapatvédekezésünk nagyon fegyelmezett és jó volt, azt játszottuk, amit idegenben kétgólos előnynél kell, hiányérzetem csak a kontratámadások kivitelezésében van. Értékes győzelmet arattunk, igazi csapatmunkával, de az egyéni teljesítmények is rendben voltak.

 

1/7

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek