MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

Micsoda mérkőzés!

2019/04/14

 

Szép gólok, két gól emberhátrányból, kilenc sárga, és két piros lap, de a vége hat gólos döntetlen a feljutásesélyes Gyirmót ellen!

 

BSS MONOR–GYIRMÓT FC GYŐR 3–3 (0–2)
Budapest, Hévízi út, 200 néző. Vezette: Lovas László (Buzás Balázs, Csatári Tibor
MONOR: Bozsó – Bori, Fülöp N., Asztalos, Farkas N. – Peszmeg (Hunya, a szünetben), Lázár Zs. (Szabó D., 75.) – Palincsár, Szuhodovszki (Hamar Á., 83.), Szerencsi – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid
GYIRMÓT: Rusák – Varga P., Lipták, Szilvási, Széles – Nagy P., Lázár P. – Herjeczki (Kamarás, 80.), Strestík (Présinger, 54.), Heffler N. (Villám, 90.) – Szarka Á. Vezetőedző: Hannich Péter
Gólszerző: Heffler N. (0–1) a 14., Szarka Á. (0–2) a 34., Bori (1–2) az 52., Hunya (2–2) az 57., Nagy P. (11-esből, 2–3) a 73., Farkas N. (3–3) a 92. percben
Kiállítva: Asztalos (Szarka lerántásáért) a 12., Lázár P. (második sárga lap után) a 61. percben
 

Nagy csatára volt kilátás, hiszen mind a két csapat számára élet-halál volt a 3 pont megszerzése, ez be is igazolódott, hiszen egy rendkívül látványos, érzelmes és fordulatos mérkőzésen 3-3-as remire végeztek csapatok.

 

A kezdő sípszót megelőzően Bozsó Antalt köszöntöttük, aki immáron 100 bajnoki mérkőzésen védte kapunkat. Gratulálunk Tóni!

 

Szörnyen kezdődött számunkra az összecsapás, hiszen a 12. percben Szarka lépett ki ígéretes helyzetben, majd Asztalos szorításában elesett, azonnal villant a piros lap, sőt Heffler a szabadrúgást védhetetlenül zúdította a hálóba. A gól és emberhátrányt követően több ígéretes lehetőségünk is akadt, de sajnos a Gyirmót növelte az előnyét Szarka gurításával. Az első játékrész végén már mindenki elkönyvelte a könnyed vendégsikert, hiszen a jobb erőkből álló Gyirmót ember és kétgólos előnnyel fordulhatott. Szerencsére csapatunk máshogyan gondolta...

 

A második félidőben nem engedtük el a mérkőzést, és talán ennek köszönhetően meglehetősen ideges volt a hangulat. Lipták vitatott hevesen egy szituációt, amiért ígéretes szögből rúghattunk közvetett szabadrúgást, és Bori óriási erővel értékesítette is a lehetőséget, sőt pár perccel később Hunya mesteri fejesével egyenlítettünk, majd a létszám is egalizálódott, miután Tóth Barna leütközéséért Lázár megkapta második sárga lapját . Sikerült talpra állni, és egyből nyílt lett a mérkőzés. Az adok-kapokban előbb a Gyirmót szerezte meg ismételten a vezetést, miután Nagy Patrik értékesített egy 11-est, ám a csattanó a miénk volt: a végig nagyszerűen futballozó Farkas Norbert kicselezve szinte az egész gyirmóti védelmet a hosszú sarokba bombázott, ezzel kiegyenlítve az állást, és lezárva a flúgos futamot. 

 

Monor - Gyirmót 3 - 3!!! 

 

Horváth Dávid: – Korán gól- és emberhátrányba kerültünk, az első félidő ilyen formában katasztrofálisra sikerült. A második játékrészben viszont olyan emberfeletti teljesítményt nyújtott a csapat, amivel jeleztük: itt vagyunk, jelen vagyunk, és küzdünk az utolsó leheletünkig.

 

Jók: Farkas Norbert a mezőny legjobb teljesítményét nyújtotta, de Bori Gábor és Palincsár Martin is kimagasló teljesítményt nyújtott, valamint Hunya ismét remekül szállt be és fontos gólt szerzett.

 

1/14

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek