MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

Újabb fájó vereség!

2019/03/08

 

2019.03.06. Merkantil Bank Liga 27. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – BSS Monor 1–0 (1–0)
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Becséri Gergely, Horváth Róbert)


Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Helesfay– Sirokmán, Horváth A., Csáki, Sváb – Kirchner, Kocsis G., Tölgyesi, Szabó L. (Stoiacovici, 64.) – Puskás Z. (Mihály, 79.), Szabó Dávid (Gréczi G., 64.)

BSS Monor: Bozsó – Bori, Fülöp N., Asztalos, Farkas N. – Szabó Dominik (Haragos, 89.), Palincsár, Lázár Zs. (Pintér D., 64.), Hamar, Szuhodovszki (Kovács B., 72.) – Tóth B.

Gólszerző: Puskás Z. (1–0) a 18. percben

 

Nagyon fontos mérkőzés volt, ahol létfontosságú lett volna a 3 pont megszerzése, de sajnos meglehetősen gyenge napot fogtunk ki, míg az ellenfelünk kapusa nagyszerű teljesítményt nyújtott, vereség lett a vége...

 

Az első félidőben gyengén, pontatlanul, átütő erő nélkül játszottunk. Nagyon gyenge színvonalú félidő volt, szinte helyzet nélkül telt el. Ennek ellenére sikerült egygólos hátrányt összeszednünk, Puskás talált Bozsó kapujába közvetlenül közelről.

 

A második félidőben feljavultunk, nagy nyomást helyeztünk a kécskei kapura, egyre jobban érezhető volt fizikai fölényünk, de a helyzetek rendre kimaradtak. Az utolsó negyed órában három ízben is óriásit védett Helesfay, így nem jött össze az egyenlítés sem.

 

Csak magunkat okolhatjuk, hogy ebben a helyzetben nem sikerült begyűjtenünk a felzárkózáshoz szükséges három pontot. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, ilyenkor semmi sem sikerül. A fordulók fogynak így vasárnap nem lehet más cél, mint a rég várt győzelem megszerzése.

 

Horváth Dávid: – Bosszankodhatunk a kimaradt lehetőségeink miatt. A gólon kívül minden másban felülmúltuk a hazai csapatot. Ez azonban számomra nem egy szépségtapasz, nem megyünk sokra vele. Sajnálom a csapatomat, mert többet érdemeltünk volna annál, hogy 0 ponttal távozunk.

 

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

 

Jók: Ezen a mérkőzésen senki sem nyújtott kiemelhető teljesítményt.

1/3

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek