MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

Fájó vereség Győrben!

2019/02/12

 

 

ETO FC GYŐR–BSS MONOR 2–1 (0–0)
Győr, ETO-park, 570 néző. Vezette: Berényi Tamás (Kóbor Péter, Szabó Péter)
ETO: Horváth T. – Kovács K., Tar, Vukaszovics, Völgyi – Vaskeba, Bagi – Andrics, Tajthy (Szalánszki, 60.), Szimcsó – Lovrencsics B. Vezetőedző: Király József
MONOR: Bozsó – Sági, Fülöp N., Tóth F., Farkas N. – Asztalos (Peszmeg, 74.), Lázár Zs. – Bori, Palincsár, Szuhodovszki (Szabó D., 80.) – Hamar (Tóth B., 58.). Vezetőedző: Horváth Dávid
Gólszerző: Farkas N. (0–1) az 56., Szimcsó (1–1) a 61., Lovrencsics B. (2–1) a 74. percben 

 

Egy döntetlen szagú mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó Győr egy góllal jobbnak bizonyult csapatunknál. A srácok nagyot küzdöttek, mindenki becsülettel dolgozott, de sajnos fortuna asszony már sokadszorra nem állt mellénk.

 

Az első félidő első perceiben ránk rontottak a hazaiak, kihasználva, hogy csapatunk még az NBI-es körülmények hatása alatt állt. Gyorsan kihagytak egy ziccert (mint kiderült később ez a ziccer a gólokon kívül az első és utolsó volt). Szépen javult a játékunk, többször ígéretes helyzetekig jutottunk, de először Hamar lövése, majd Szuhodovszki fejese kerülte el pár centivel a kaput. A hazaiak pontrúgásokkal és óriási bedobásokkal veszélyeztettek.

 

A második játékrész álomszerűen kezdődött, Farkas Norbert bődületes gólt ragasztott szinte az alapvonalról a rövid felsőbe. (0-1) Sajnos előnyünket nem sokáig tudtuk megőrizni, öt perc múlva jött sz egyenlítés egy gyors kontrából Szimcsó révén. (1-1) Tóth Barna megint nyerő emberré válhatott volna, de csakúgy mint a Csákvár ellen, most sem volt szerencséje, amikor négy védő gyűrűje között a kapufát találta el közvetlen közelről. Amit itt nem, az ott igen, mint oly sokszor már idén, két korábbi NBI-es játékos összjátékát követően Lovrencsics Andrics beadását egy szép fejessel értékesítette, megszerezve a hazaiaknak a 3 pontot. (2-1)

 

 

Horváth Dávid: – A vezető gólunkig stabil volt a játékunk, megérdemeltük az előnyt. Utána azonban alábbhagyott a koncentráció, és ez zavart okozott a játékban. Csalódott vagyok, mert rászolgáltunk volna a pontszerzésre.

 

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

 

Jók: Lázár Zsolt nagyszerű teljesítményt nyújtott a középpályán. Farkas Norbert  pedig bődületes góljával és veszélyes felfutásaival emelkedett ki.

1/4

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek