MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

Jegyvásárlási információk vasárnapi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatosan!

2018/11/20

Ezúton tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat november 25-én 13:00-tól megrendezésre kerülő Merkantil Bank Liga 18. fordulójában BSS Monor - ZTE FC  mérkőzésre, jegyeket kizárólag a helyszínen lehet vásárolni.

 

Mérkőzés szünetében szurkolói ajándéktárgyakat (mez, sál, zászló) sorsolunk ki. A sorsoláshoz szükséges kupont 11/24-i Nemzeti Sport oldalán találják meg, melyet kitöltve belépéskor kell leadni. A leadott kuponok közül a mérkőzés félidejében kerülnek kisorsolásra az ajándékok.

 

BELÉPŐJEGY INFORMÁCIÓK:

A hazai szurkolók és a vendég tiszteletjeggyel rendelkező nézők a hazai szektorban, míg a vendégszurkolók a vendégszektorban tekinthetik meg a mérkőzéseket. A szurkolóknak a jegyet a mérkőzés napján van lehetőségük megvásárolni a helyszínen, mérkőzés kezdete előtt 1 órával.

 

Vendégszurkolóink részére jegyvásárlási lehetőség és beléptetés a stadionban a Hévízi útról történik. 

 

Hazai szurkolóink részére jegyvásárlási lehetőség a főépület melletti kapunál lehetséges, ahol a tiszteletjeggyel rendelkező vendégek beléptetési is történik.

 

Belépőjegy árak (hazai és vendég):

Felnőtt: 1.000,- Forint

Kedvezményes: 500,- Forint

  • 14 éven aluliaknak a mérkőzés megtekintése ingyenes! (A 14 éven aluliaknak a belépéshez diákigazolvány felmutatása szükséges.)

  • ​Jegyvásárláshoz a személyi igazolvány felmutatása kötelező! Lakcím kártya bemutatását jegyvásárlásnál pénztáros kérésére kötelező.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek