MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

Egy pontot ért Ficsor hajrá-beli gólja a Nyíregyháza ellen!

2018/08/30

 

BSS MONOR–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1–1 (0–1)
Budapest, Hévízi út, 500 néző. Vezette: Radványi Ádám (Szalai Dániel, Szalai Balázs)
BSS MONOR: Bozsó – Fülöp N. (Ficsor, 58.), Karacs, Tóth F., Pintér D. – Sági, Bori, Májer G., Szerencsi – Palincsár (Bayer, 74.) – Tóth B. (Tóth Á., 58.). Vezetőedző: Horváth Dávid
NYÍREGYHÁZA: Jova – Polényi, Fodor F., Pejovics, Farkas M. – Kártik – Bakos Sz. (Forró, 74.), Pekár – Gyurján B. (Hornyák, 65), Dragóner F. (Starosta, 65.), Rezes. Vezetőedző: Bozsik József
 

Gólszerző: Pekár (11-esből, 0–1) a 21., Ficsor (1–1) a 95. percben

 

A hétközi forduló ellenére nagyszámú szurkolótábor, közel 500 fő volt kíváncsi a Monor-Nyíregyháza NB II-es bajnoki mérkőzésére, Óbudán.

 

Horváth Dávid vezetőedző több helyen is változtatott a békéscsabai csapatunkon, ezúttal Pintér, Májer, Tóth F., valamint Szerencsi is bekerült a kezdőcsapatba. Már-már megszokott módon jól kezdtük a mérkőzést, több ízben is mögé kerültünk a Nyíregyháza védelmének: Szerencsi, illetve Sági is megszerezhette volna a vezetést, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Szinte a semmiből szerezte meg a Nyíregyháza a vezetést Pekár révén egy "gyanús" büntetőből a 21. percben. (0-1) Ezt követően Májer késett le egy beadásról, majd Szerencsi és Tóth Barna is hibázott nagy helyzetben fejjel, sőt egy alkalommal Jova védett óriásit Tóth Ferenc fejesénél. Akármennyire is veszélyesebben játszottunk a Nyíregyházánál, mégis egygólos vendég vezetéssel fordultak a csapatok.

 

A második félidő egésze monori mezőnyfölénnyel telt.

A Nyíregyháza kizárólag védekezésre rendezkedett be, és csak egy-egy kontrával vetették észre magukat. Noha mezőnyfölényünk igazi helyzetekben nem csúcsosodott ki, de azért az jelzés értékű volt, hogy a patináns, lényegesen más háttérrel rendelkező ellenfelünk csak elvétve keveredett térfelünkre. Teltek a percek, és még mindig őrizték az egygólos előnyüket a vendégek. Már-már a lefújáshoz közeledtünk, amikor Tóth Ádám remekül ugratta ki a csereként beálló Ficsort, aki köszönte szépen, Jován átvitte a játékszert, majd az üres kapuba passzolt, ezzel beállítva az 1-1-es végeredményt, némiképp kompenzálva az elmúlt hetek pech-sorozatát.

 

A korábbi mérkőzések futball-igazságtalanságát elkezdte törleszteni az élet, hiszen nagyot küzdve most mi szereztünk pontot az utolsó másodpercben.

 

Túl vagyunk hat fordulón, amely alatt játszottunk a Vasassal, Győrrel, Békéscsabával, Nyíregyházával, amely csapatok mind-mind más célokért küzdenek majd lehetőségeiknek hála. Noha csak 4 pontot szereztünk eddig, de játékunk bizakodásra adhat okot, itt az idő, hogy feljebb zárkózzunk a tabellán!

 

Gyerünk srácok, kezdődhet a pontszerzés, Zengjen-zúgjon HAJRÁ MONOR!

 

Horváth Dávid vezetőedző, értékelése: - A futball igazságtalansága lett volna, ha nem szerzünk pontot. A Nyíregyházát nem engedtük helyzethez jutni, viszont megint futottunk az eredmény után, miután szinte megajándékoztunk ellenfelünket egy góllal. Számos lehetőségünk volt, a labdabirtoklási fölény mellé, de csak az utolsó utáni pillanatban sikerült egalizálni. A gólunk után olyan mentális energia szabadult fel, ami már járt nekünk.

 

 

Jók: Bori Gábor ma remekül szervezte a játékot, megbízhatóan, veszélyesen futballozott. Tóth Ferenc első monori mérkőzésén magabiztos teljesítménnyel rukkolt elő és az egyenlítő gólból is kivette a részét. Szerencsi Miklós hosszú kihagyás után lépett pályára szintén első monori mérkőzésén és remekül helyt állt. 

 

 

Csak így tovább fiúk!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek