MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

Élő közvetítés: BSS Monor-WKW ETO FC Győr 2-3 (0-1)

2018/08/19

A második játékrész beszámolója: A második félidőt is aktívabban kezdte csapatunk, ez a lendület viszont tovább tartott, mint az első játékrészben, és az 53. pecben egyenlítés lett az eredménye. Tóth Barna felugrott a kapus előtt, és mielőtt ez meg tudta volna fogni a labdát, a kapu felé bólintott, és mivel az alapvonalon senki nem volt, ezért Barna fejese a kapuban kötött ki. A gólszerzés láthatóan megfogta a vendégeket, akik a 61. percben emberhátrányba kerültek, Szuhodovszki Soma tört kapura, Tar Zsolt - aki már korábban kapott sárga lapot - szabálytalanul állította meg az MTK Budapest kölcsönjátékosát, ezért megkapta a második büntetőlapot, amivel kiérdemelte a piros kártyát. Mindkét csapat frusztráltan játszott, csapatunk a három pontért harcolt minden erőt mozgósítva, az ETO játékosait még a piros lap, illetve a szerintük elnéző játékvezetés hergelte. A hajrában ismét előnybe került a Győr, Tajthy bombázta kapunkba szöglet után a lecsorgó labdát. A 91. percben Tóth Barnát csak szabálytalanul tudták megállítani a büntetőterületen belül, a játékvezető a tizenegyespontra mutatott, a sértett pedig értékesítette a pontrúgást. A csattanó ezután érkezett, Kovács Krisztián ugrott ki, és hiába rángatták védőink, hiába tört ki Bozsó, értékesítette a helyzetet. Hektikus mérkőzésen fájó vereséget szenvedtünk attól a WKW ETO FC Győrtől, akikkel végig egyenrangú partnerként játszottunk.

 

94': Kovács Krisztián találatával ismét előnyben az ETO, a játékvezető pedig lefújta a mérkőzést. Végeredmény: BSS Monor-WKW ETO FC Győr 2-3.

 

92': Tóth Barna értékesítette a büntetőt. BSS Monor-WKW ETO FC Győr 2-2.

 

91': Tóth Barnát buktatták, büntető.

 

90': 4 perc a ráadás.

 

86': Tóth Ádám váltja Karacs Dánielt csapatunkban, a vendégeknél Baghy helyett Vadász az utolsó csere.

 

83': Tajthy lőtte kapunkba a kipattanót, Bozsó csak belekapni tudott. BSS Monor-WKW ETO FC Győr 1-2.

 

76': Palincsár helyett Haragos folytatja csapatunkban.

 

74': Szánthó lövésénél mentett hatalmasat Bozsó.

 

71': Hunya Krisztián kapott sárga lapot becsúszó szereléséért.

 

69': Mervó helyett Koltai a vendégek cseréje.

 

68': Hunya lövése kerülte el a kaput a lábak sűrűjében.

 

66': Magasföldi helyett Tajthy folytatja a vendégeknél.

 

64': Völgyi likvidálta Szuhodovszkit, hiába reklamáltunk, a játékvezetők nem akarták észrevenni az agresszív megmozdulást.

 

61': Szuhodovszki egyedül tört kapura, Tar Zsolt hátulról buktatta, ezért megkapta második sárga lapját. az utolsó fél órában emberhátrányban az ETO.

 

60': Bori Gábor kapott sárga lapot, mert nem tetszett neki a játékvezetői ítélet.

 

55': Csere: Balogh Milán helyett Ficsor Richárd folytatja csapatunkban.

 

53': Horváth Tamás kapott sárga lapot reklamálásért.

 

53': Tóth Barna felugrott a kapus előtt, és mielőtt ez meg tudta volna fogni a labdát, a kapu felé bólintott, és mivel az alapvonalon senki nem volt, ezért Barna fejese a kapuban kötött ki. BSS Monor-WKW ETO FC Győr 1-1.

 

46': Nincs csere egyik oldalon sem, a második játékrészt a Monor kezdte.

 

45+1': FÉLIDŐBEN: BSS Monor-WKW ETO FC Győr 0-1.Csapatunk kezdte jobban a mérkőzést, az első öt percben több helyzetet is kialakítottunk, de fokozatosan átvette az irányítást a vendég együttes, és a 15. percre már előttük adódott több helyzet. A 20. perc előtt Balogh és Fülöp került helyzetbe, de a pontatlan utolsó passzok miatt a lehetőségekből nem született gól. A játékrész második fele apróbb fellángolásokat kivéve a győriekről szólt, a 24. percben előnybe is kerültek, Szántó lőtt a hosszú alsóba. A félidőben továbbra is a vendégek akarata érvényesült, egészen a 45. percig, amikor Hunya került helyzetbe, de 16 méterről belsővel a kapu mellé tekert, így egygólos vendég előnyben vonultak pihenőre a csapatok.

 

45.': Hunya került helyzetbe, a kapu mellé tekert.

 

43': Szánthó ívelt Magasföldi elé, a csatár ziccerben rossz döntést hozott, így Bozsó védett.

 

41': Tar kapott sárga lapot.

 

40': Győri szabadrúgás, amit kifejeltünk, majd Magasföldi lőtt, de blokkoltuk lövését.

 

33': Baracskai előtt adódott lehetőség, ellőtte keresztbe, nem talált kaput. Ezek most az ETO percei.

 

31': Mervó passzából Magasföldi lőtt a kapu mellé.

 

24': Baracskai beadásából Szántó lőtt a bal alsó sarokba. BSS Monor-WKW ETO FC Győr 0-1.

 

21': Karacs eladott labdáját követően becsúszva szerelt, időközben a játékvezető szabadrúgást ítélt, Fülöpöt tüntették el középen.

 

17': Az elmúlt percekben több lehetőség is adódott előttünk, de sem Fülöp, sem Balogh nem tudott beleérni a labdába, így nem volt gólhelyzet.

 

15': Bagi lőtt, a labda messzire elkerülte a kaput.

 

11': Kiegyenlítődött a játék, a győriek felvették a ritmust, de lövésig nem jutottak el.

 

5': Csapatunk kezdte aktívabban a mérkőzést, kisebb helyzeteket is csak mi alakítottunk ki.

 

1': A mérkőzést a Győr kezdte.

 

17:25: Érkeznek a csapatok a pályára, hamarosan kezdünk!

 

17:15: A mérkőzés játékvezetője dr. Kovács Gergely, segítői Bornemissza Norbert és Garai Péter. A kispadoknál Gaál Ákos vigyáz a rendre.

 

17:12: A csapatok az öltözők felé vették az irányt, bő negyed óra múlva kezdődik a találkozó.

 

17:05: Csapatunk a Merkantil Bank Liga 13. helyén áll három fordulót követően, ellenfelünk a 9. helyen tanyázik a találkozó előtt.

 

A győriek csapata: Horváth - Magasföldi, Bagi, Mervó, Völgyi, Baracskai, Szánthó, Tar, Vukaszovics, Kovács, Debreceni. Kispad: Gyurákovics, Kalmár, Tajthy, Vadász, Koltai, Hamar, Hidi.

 

Csapatunk összeállítása: Bozsó - Balanescu, Fülöp, Karacs, Sági - Hunya, Bori, Palincsár - Balogh, Tóth B., Szuhodovszki. Kispad: Paulovicz, Ficsor, Tóth F., Májer, Bayer, Haragos, Tóth Á. S.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek