MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png

Szurkolói tájékoztató Vasas elleni mérkőzéssel kapcsolatosan

2018/07/24

Vasárnap 19:00 órától kezdetét veszi a 18/19-s bajnoki szezon. Első fordulót idegenben kezdjük Vasas FC ellen, aki jelenleg Szusza Ferenc Stadionban játssza hazai mérkőzéseit.

 

A stadion megközelítésével, jegyvásárlással kapcsolatos információk a rendező Vasas FC részéről.

 

Vendégszektor megközelíthetősége:

 

  1. Baross utca felől a Füleki utcába befordulva az első saroknál található a vendégszektor bejárata. 

  2. A másik lehetőség szintén a Baross utcából az Irányi Dániel utcába kell behajtani ott tovább egyenesen a Labdarúgó utcáig. A Labdarúgó utcába bekanyarodva az első saroknál - mely a Labdarúgó utca Füleki utca sarka, - található a vendégszektor. 

  3. A harmadik lehetőség, ha a szurkolók a Megyeri út felől érkeznek szintén az Irányi Dániel utcába kell befordulni és a Labdarúgó utcánál jobbra fordulva a  Labdarúgó utca Füleki utca sarkánál található a vendégszektor. 

 

 

 

 

 

Jegyvásárlás:

 

Vendégszektorba interneten és TEX irodákban csak MLSZ szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkoló jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 17:30- kor nyitnak a vendégpénztárak és ott szurkolói kártya nélkül személyi igazolvánnyal vagy más hivatalos fényképes okmánnyal lehet jegyet vásárolni a vendégcsapat szurkolóinak.  

 

A vendégszektorba a jegyárak 500 ft-os egységáron vásárolhatóak meg. A jegyvásárláshoz mindenkinek szükséges érvényes fényképes igazolvány, mely lehet személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél… Igazolvány nélkül nem áll módunkban jegyet kiállítani. 

 

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

Január 15-én megkezdjük a felkészülést.

January 10, 2020

1/10
Please reload

Hírek