Keresés

Online edzések

Kedves Játékosok! Kedves Szülők!


A helyzetre való tekintettel az edzéseinket szüneteltetjük, viszont az edzőkollégákkal folyamatosan dolgozunk a megoldáson, hogy ebben az időszakban se maradjatok mozgás nélkül.


Az online oktatás bevezetésével összhangban, arra a döntésre jutottunk, hogy mi is elkezdjük az online edzésprogramot! Edzőink videós gyakorlattár megosztásával, valamint otthon is elvégezhető gyakorlatokkal, edzéstervekkel segítik az otthoni mozgást. Ezeket a feladatokat mindenki a saját edzőjétől kapja meg, a már használt elektronikus csatornákon. A kiszabott feladatokon kívül végezhetsz más egyéb mozgásformát is, hiszen ez is fejleszti az általános mozgáskultúrádat. Többieket is tudjátok otthoni edzésre buzdítani, ehhez töltsétek fel az otthoni edzések videóit, fotóit #maradjotthon #sportoljotthon hagstag-kel. A @monorlabdarugas megjelölésével pedig bekerültök a napi story-ba ;)


Megfontolandó jó tanácsok!


! Minden nap mozogj legalább egy órát!

! Kérjük, ügyeljetek a saját és a környezetetekben élők testi épségére.

! Emellett fontosnak érezzük, hogy a higiénia szabályokat fokozottan tartsátok be, valamint figyeljetek oda a folyadék és vitamin pótlásra illetve a helyes táplálkozásra!

! Testi fittség mellett nagyon fontos a szellemi tudás gyarapítása is, ne felejtsd el nem szüneten vagy, az előírt tanulmányi feladatokat minden esetben tartsd be!

! #maradjotthonReméljük minél előbb visszatérhetünk szeretett futballpályánkra, addig is vigyázzatok magatokra!
140 megtekintés

TÁMOGATÓINK

MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png