MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Értékes győzelem a Taksony ellen


Három döntetlen után fogadtuk Pest megyei ellenfelünket, akik ellen nem volt elfogadható csakis a győzelem megszerzése, főleg a legutóbbi fájó hazai, Szekszárd elleni pontvesztésünk után. Nem könnyítette meg a helyzetünket Hunya Krisztián öt sárga lapos eltiltása, Nagy Bendegúz és Hrepka Ádám sérülése, valamint az időjárás sem kedvezett a kezdeményező futballnak. Ennek ellenére a pályára lépő játékosok nagy odaadással tették a dolgukat és a körülményekhez képest sok lehetőséget dolgoztak ki. A győztes találatot, a házi gólkirályi listát vezető Adamcsek Máténak sikerült belőnie, a teljesen jogosan megítélt, Ficsor Richárd ellen elkövetett szabálytalanság után, büntetőből. Győzelmünknek és a további eredményeknek köszönhetően újra felléptünk a dobogóra és közelítettünk a második helyezett Szentlőrinc csapatához, akik a következő fordulóban az eddig veretlen listavezetőt, a Pécsi MFC-t fogadják.

Mi a következő két fordulóban idegenben lépünk pályára, először a Dabas-Gyónhoz, majd a Rákosmenti KSK-hoz látogatunk. Legközelebb hazai pályán december 1.-jén láthatjuk együttesünket, majd három napra rá kupamérkőzésen küzdünk meg a Budapest Honvéddal a sorozat legjobb 32 csapata között.

Monor – Taksony SE GP Solar 1-0 (1-0)

Monor, 250 néző. Vezette: Horváth Patrik (Bognár László, Nagy Viktor)

Taksony SE GP Solar: Ivancsics – Patály, Ghéczy (Hégner 83.), Hesz, Győri – Kozári (Nagy Z. 74.) – Kákonyi, Szilágyi, Szabó B., Nádházi (Wágner 63.) – Bajzát. Vezetőedző: Szabados Tamás

Monor: Bozsó – Barthel, Karacs, Tóth F., Pintér – Ficsor, Fisli, Farkas Á. (Haragos 67.) – Szabó Zs., Adamcsek, Tóth Á.S. Vezetőedző: Horváth Dávid

Gólszerző: Adamcsek (27.p 11-esből)

Horváth Dávid: - Először is nagy tisztelet és köszönet mindazoknak, akik ilyen mostoha időjárásban ezt a mérkőzést választották és kilátogattak a monori sportpályára! Egyik csapat sem mutatta a legjobb formáját az elmúlt meccseken, ráadásul a mély talaj is nehezítő körülmény volt. Kiemelten fontos volt, hogy a labdáért folytatott párharcok többségét mi nyerjük és a kierőszakolt labdaszerzéseink után a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben jussunk el az ellenfél kapujáig. Ezt többé-kevésbé jól is csináltuk és a gólunkon kívül sok nagy helyzetet dolgoztunk ki, amivel belőhettük volna a megnyugtatható második és harmadik találatunkat, míg az ellenfélnek helyzete nem akadt, egyedül egy távoli lövéssel találták el a kapufát a 90 perc alatt. Sajnos a helyzetek kihasználásával akadt gondunk, ezért az egygólos előny miatt végig koncentrált játékra volt szükség, ami megmaradt végig, ezért jár a gratuláció a játékosoknak. Örülök neki, hogy jó felfogásban, a találkozó esélyeséhez méltóan, minden tekintetben felül tudtuk múlni a vendégeket. Sok sikert kívánok a Taksonynak, mert nem azon a helyen vannak a tabellán, amit megérdemelnek, és amilyen játékerőt képviselnek!


61 megtekintés

TÁMOGATÓINK