MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Fájó pontvesztés hazai pályán


A Szekszárd csapatát fogadtuk az NBIII Közép csoport 12. fordulójában és mindhárom bajnoki pontra szükségünk lett volna, hogy tartsuk a lépést a két előttünk lévő Baranya megyei csapattal. Remek felfogásban és eredményesen kezdtük a mérkőzést: remekbe szabott Adamcsek szabadrúgással és egy szemfüles Hrepka góllal kétgólos előnyre tettünk szert az első harmadában az összecsapásnak. A fordulásig valamint azután sem változott a játék képe, mi futballoztunk veszélyesebben és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, miközben Bozsónak védeni valója nem akadt. Ezért is ért hidegzuhanyként minket a találkozó vége, amelynek 87. percében szépíteni, majd a hosszabbításban egyenlíteni tudott a vendég gárda. Szépségtapasz csupán, hogy a monori labdarúgás történetének első 2002-es születésű játékosa, a sajátnevelésű, Pellei Bendegúz debütálhatott a bajnokságban. Nem marad sok idő a búslakodásra, hiszen szerdán Tamásiba utazunk, ahol a tét, a kupasorozatban, a legjobb 32-be jutás. A pontvadászatban legközelebb vasárnap Kozármislenybe látogatunk, november 10.-én 13.30-kor pedig, hazai pályán a Taksony csapatát fogadjuk. Akkor is zengjen – zúgjon, Hajrá Monor!

Monor – Szekszárd

2–2 (2–0)

Monor, 250 néző. Vezette: Sipos T. (Molnár I., Molnár A.)

MONOR: Bozsó A. – Ficsor R., Karacs D., Barthel G., Pintér D. – Fisli, Farkas Á. - Hunya K. (Sznopka J. 0, 81. p.), Adamcsek M., Hrepka Á., Nagy B. (Pellei G. 0, 87. p.). Vezetőedző: Horváth Dávid.

GÓL: Adamcsek M.(13.), Hrepka Á. (17.), ill. Péter A. (87.), Arena Á. (92.,11-esből).

HORVÁTH DÁVID: – Vereséggel felérő döntetlent értünk el. Erre szokták mondani, hogy: „egy agyon nyert mérkőzésen” nem tudtuk begyűjteni a három pontot. Küzdünk azzal a problémával, hogy előnyünk birtokában visszaesik a teljesítményünk. Eddig csak figyelmeztető jelek voltak, de ezúttal megbűnhődtünk könnyelműségünk miatt és nem tudtuk lezárni a mérkőzést. Összességében csalódás a teljesítmény amit nyújtottunk, és ha nem változtatunk a hozzáállásukon, akkor olyanná válunk, amilyenné nem akarunk válni…


62 megtekintés

TÁMOGATÓINK