MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Hazai pályán gyűjtöttük be a három pontot!


Az elmúlt két fordulóban egyaránt egy gólkülönbségű vereséget könyvelhettünk el, de ezúttal fordult a kocka és mi örülhettünk ilyen arányban a friss feljutó Kelen SC ellen. Még ha nehezen is, de végül Adamcsek Máté szezonbeli 5. góljával megszereztük a győzelmet és feljöttünk a harmadik helyre. Jövő heti ellenfelünk pont az a Szentlőrinc lesz, akik előttünk helyezkednek el a tabellán és ez idáig még nem találtak legyőzőre. Hazai környezetben legközelebb október 27.-én játszunk, akkor a Szekszárdi UFC látogat hozzánk. Zengjen – zúgjon, Hajrá Monor!

Monor – Kelen SC 1-0 (0-0)

Monor, Balassi Bálint utcai Sporttelep, 200 néző.

Vezette: Szabó L. (Soós András, Balla Levente)

Monor: Bozsó – Szabó Zs. (Karacs 46.p), Barthel, Tóth F., Pintér – Fisli, Hunya – Nagy B. (Tóth Á.S. 81.p), Hrepka, Adamcsek (Haragos 86.p), Farkas. Vezetőedző: Horváth Dávid

Kelen SC: Balogh P. – Nagy Zs. (Bakó K. 46.p), Könczey, Dankó, Kádár – Rőthy, Kasza, Zsiborás, Kiss G. (Krajnc 76.p), Koós B. (Fialovszky 84.p) – Balogh B.

Gól: Adamcsek (58.p)

Horváth Dávid: - Tudtuk, hogy annak ellenére, hogy a tabellán elfoglalt helyezése nem annyira jó a Kelennek, az eddig lejátszott meccseiken csupán kétszer voltak hátrányban félidőben, ami mutatja, hogy szívós csapatról van szó, akik egyre jobban veszik át a harmadosztály ritmusát. Meg kellett szenvedni a győzelemért, helyenként kapkodva játszottunk. Megvoltak a lehetőségeink a meccs első harmadában ahhoz, hogy betaláljunk, ami megkönnyítette volna a dolgunkat, két vereség után levette volna a gátlást a játékosokról. Ez végül a második játékrészben sikerült, de sokszor eljutottunk ellenfelünk kapujáig, akár több gólt is szerezhettünk volna. Győzelmünk megérdemelt még úgy is, hogy magunktól azért jobb teljesítményt várunk el.


75 megtekintés

TÁMOGATÓINK