MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Vereség Dunaújvárosban


Az NBIII Közép csoport 9. fordulójának utolsó mérkőzésén, az volt a kérdés, hogy a Dunaújváros felfelé ívelő formája folytatódik-e tovább, vagy mi tudjuk egy győzelemmel feledtetni, az előző heti vereséget. Vezetőedzőnk dolgát az összeállításnál nehezítette, hogy nem számíthatott Karacs Dánielre és Nagy Bendegúzra eltiltás, Haragos Viktorra és Krizsán Mátéra sérülés, valamint Sznopka Jánosra betegség miatt. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, igaz mi többször kerültünk ígéretes helyzetbe, de ezek egyike után sem örülhettünk gólnak. A szünetben az addig remekül játszó Ficsor Richárdot kellett cserélni sérülés miatt. A második játékrész elején többször is meleg pillanatokat éltünk át, ekkor érezhetően ránk tudták erőltetni az akaratukat a piros-fehérek és a héten igazolt Bíró Ákos megszerezte, mint később kiderült, a mérkőzés egyetlen gólját. Ezután hiába próbálkoztunk még nagyobb elánnal, a hazai védelem ezen a találkozón tökéletesen zárt, nem találtunk rá ellenszert. A játéknapot követően visszacsúsztunk a negyedik pozícióba, 1 pontra a harmadik Iváncsától és 4-re a második Szentlőrinc csapatától.

Visszatalálni a győztes útra jövő héten szombaton hazai pályán a Kelen SC ellen lehet 14:30-as kezdettel! Zengjen – zúgjon, Hajrá Monor!

Dunaújváros – Monor 1-0 (0-0)

Dunaújváros, Dunaújvárosi Stadion, 300 néző

Vezette: Kulcsár K. (Aradi J., Gyürüsi P.)

Monor: Bozsó – Ficsor (Szabó Zs., 46.), Barthel, Tóth F., Pintér – Fisli, Hunya – Tóth Á.S., Hrepka, Farkas Á. – Adamcsek. Vezetőedző: Horváth Dávid

Gól: Bíró Á. (60.)

Horváth Dávid: - Az első félidővel nem volt nagy gond, helyenként veszélyesen is futballoztunk egy jól és szervezetten játszó ellenféllel szemben, viszont nem tudtunk kellő nyomást helyezni a védelmükre.  Mivel a döntetlent védeni nem szerettük volna, ezért nagyobb kockázatvállalással indultunk neki a második játékrésznek, azonban ehhez ezúttal hiányzott az igazi átütőerő, a magabiztosság. A hazaiak, kárunkra, jól kihasználták a területeket, amiket feláldoztunk a támadásokért, mi pedig hátrányban pontatlanul játszottunk, ami vereséghez vezetett. Jövő héten mindenképpen javítani kell!


72 megtekintés

TÁMOGATÓINK