MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Továbbjutás a Magyar Kupában


A szeptember eleji sorsolás után a szintén harmadosztályú, de a nyugati csoportban szereplő Komárom csapatát kaptuk és jelenleg a pontvadászatban 7. helyen álló ellenfelünkkel, hazai pályán csaptunk össze a kupasorozat főtábláján. Horváth Dávid vezetőedzőnknek nélkülöznie kellett elővigyázatosságból a kisebb sérüléssel bajlódó Karacs Dánielt és Hunya Krisztiánt, valamint Hrepka Ádámot, akiknek edzést vezényelt az összecsapás helyett a szakmai stáb. A mérkőzés úgy kezdődött, ahogyan azt előzetesen csak kívánhattuk, hiszen Adamcsek büntetőjével hamar előnybe kerültünk. Ezután is mi maradtunk támadásban és folyamatosan a komáromi térfélen zajlott a játék. Meg is lett az eredménye, ugyanis a mai mérkőzésen csapatkapitányként futballozó Ficsor Richárd vette be ellenfelünk kapuját és megduplázta fórunkat. A folytatásban visszaesett a lendület és szerencsénkre egy védelmi megingás után megítélt tizenegyest elhibázott a komáromi végrehajtó. A második játékrészben a mérkőzés színvonala erőteljesen visszaesett, kevesebb akciót láthatott a kilátogató közönség, de ez nem befolyásolta a továbbjutás sorsát és ott vagyunk a Magyar Kupa legjobb 64 csapata között. Hogy kivel csapunk össze legközelebb, október 30.-án szerdán, az a pénteki sorsoláson kiderül.

Vasárnap Pest megyei rangadó vár csapatunkra, 16 órakor fogadjuk az FC Dabast! Akkor is zengjen – zúgjon Hajrá Monor!

Monor – Komárom VSE 2-0 (2-0)

Monor, Balassi Bálint utcai Sporttelep, 250néző. Vezette: Katona Balázs (Marozsi Gábor Bence, Topálszki Szabin)

Monor: Paulovicz – Szabó Zs., Barthel, Tóth F., Pintér (Pellei) – Fisli, Farkas – Tóth Á.S. (Haragos), Ficsor, Nagy B. (Sznopka) – Adamcsek. Vezetőedző: Horváth Dávid

Góllövők: Adamcsek (1-0, 11-esből) 10.perc; Ficsor (2-0) 26.perc

Horváth Dávid: - Jól kezdtük a meccset, látszott, hogy nem csupán a bajnokságban, hanem a kupában is bizonyítani szeretnénk. Az első 30 percben egyértelmű fölényben, jól játszva, kétgólos vezetésre tettünk szert, viszont ezután visszaesett a teljesítményünk, nem kezeltük megfelelően az előnyünket. Könnyen nehézségeink lehettek volna, ha a büntetőt értékesítik a vendégek. A második félidőben a labdabirtoklásainkban sok technikai hiba csúszott, így szenvedősre sikeredett ez a 45 perc, de kapott gól nélkül jutottunk tovább, ami mindenképpen dicséretet érdemel a játékosoknak. Külön kiemelném, hogy a lefújás pillanatában három sajátnevelés volt a pályán, valamint a csapat átlagéletkora is 22 év volt. Továbbá gratulálok a 17 éves Pellei Bendegúznak is, aki az első felnőtt monori tétmérkőzésén mutatkozott be.


86 megtekintés

TÁMOGATÓINK