MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Hrepka góllal győztünk a Dunaharaszti ellen


„Kötelező győzelem” – szokták mondani – de jelen esetben a kötelező jelző nem a másik csapat lebecsülését jelenti, hanem a két gárda tabellán elfoglalt helyezéséből fakad. A közelmúltban számos kiélezett, igazi pest megyei rangadót vívtunk, a Dunaharaszti MTK-val azonban az idei bajnoki találkozó nem hozott izgalmakat. A 7. percben már előnyhöz jutott együttesünk, amikor Fisli előreívelt labdájával Hrepka tört kapura, akinek a lövését nem tudták úgy blokkolni a védők, hogy az ide-oda pattogó labdát megmentsék attól, hogy az ne a hálóban kössön ki (0-1). A Tóth Ádám Sándor, Nagy Bendegúz és Hrepka Ádám trió villanásai a 30. percben változtak újra góllá, amikor az előbbi két összjátékából kiharcolt büntetőt utóbbi váltotta gólra (0-2). Ez korábbi válogatott játékosunk első találata volt monori színekben. A második játékrészben több ígéretes kontratámadásunkat sajnos nem váltottunk gólra, a játék is kiegyenlítettebbé vált, de kétgólos előnyünk birtokában ez belefért és győzelemnek örülhettünk ezúttal is.

A következő vasárnapon a megszokottól eltérően kupa mérkőzést rendeznek, méghozzá hazai pályán fogadjuk a Komárom csapatát 15 órakor, melynek vezetőedzője a Zalaegerszeggel magyar bajnok és 7 mérkőzésen a válogatott kispadján is ülő Bozsik Péter.

Dunaharaszti – Monor

0–2 (0–2)

Dunaharaszti, 150 néző. Vezette: Bálint A. (Flinta Z., Vrbovszki P.)

DUNAHARASZTI MTK: Scheilinger Gy. – Bíró T., Kovács G. (Mészáros D., 80. p.), Rétsági Á., A.-A. Sundas – Gacsal N., Kántor M. (Fekete O., 60. p.), Mendebaba Sz., Varga T. – Torkos A., I. II Nicsenko (Fekete M., 83. p.). Vezetőedző: Króner Péter.

MONOR: Bozsó A. – Fisli A., Ficsor R., Tóth F., Barthel G. – Pintér D., Farkas Á., Nagy B.(Sznopka J., 89. p.), Szabó Zs. – Hrepka Á. (Haragos V., 69. p.), Tóth Á. (Szegedi R., 92. p.). Vezetőedző: Horváth Dávid.

GÓL: Mendebaba Sz. (7.) (öngól), Hrepka Á. (30. 11-esből)

HORVÁTH DÁVID: – Egy teljesen más hangulatú mérkőzést játszottunk, mint előző héten a Pécs ellen, de ez adja a kihívást az olyan találkozókon, ahol mi számítunk az egyértelmű esélyesnek. Sikerült már az elején megszereznünk a vezetést és előnyünk birtokában nyugodtan futballozhattunk. Nagyobb kockázatvállalás nélkül vezettünk támadásokat, megdupláztuk az előnyünket, így nem indokolta semmi a további rizikót. Nem éreztem veszélybe győzelmünket egy percig sem és mérsékelt jó játékkal is három pontot szereztünk, ami a csapat erejét mutatja.


105 megtekintés

TÁMOGATÓINK