MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Döntetlen az első fordulóban


A Rákosmente KSK csapatát fogadtuk, amely remek tavaszi szezonnal a háta mögött, a 6. helyen végzett a tavalyi bajnokságban, ezért valamelyest egy erőfelmérőnek volt tekinthető a mérkőzés. A sok hibával tarkított találkozón pontosztozkodás született, így a következő fordulóban, idegen lesz lehetőségünk megszerezni az első győzelmünket.

Monor – RKSK 1-1 (1-1) Monor,

Balassi Bálint utcai Sporttelep, 300 néző.

Vezette: Rúsz Márton (Farkas Dávid, Katona Brigitta)

Monor: Bozsó – Ficsor, Barthel, Tóth F., Pintér – Fisli, Hunya (Karacs) – Tóth Á.S., Farkas Á. (Szabó Zs.), Nagy B. (Haragos) – Adamcsek. Vezetőedző: Horváth Dávid

G.: Adamcsek (1-0, 11-esből)

19.perc; Kokenszky (1-1, 11-esből) 41.perc 19. perc: Farkas Ádám indítja mesterien a védelem mögé befutó Nagy Bendegúzt, akit buktat az RKSK kapusa. A jogosan megítélt büntetőt Adamcsek Máté magabiztosan értékesíti. 41. perc: Könnyelműen eladott labdából indul ellenfelünk a jobb szélen. A középre belőtt labdát közvetlen közelről Tóth F. könyökére lövi a rákosmenti támadó amiért 11-est ítél a játékvezető. Kokenszky Norbert higgadtan passzolja el Bozsó mellett a labdát, egalizálva a mérkőzést.

Horváth Dávid: - Nagy bizonyítási vággyal léptünk pályára, hiszen a kiesés miatt adósak vagyunk a velünk szimpatizálókkal és magunkkal szemben is. A törlesztés az első fordulóban be kell vallani nem sikerült, hiszen a mérkőzésen belül csak időszakosan sikerült azt a játékot játszani, amit szeretnénk és tudunk. Hiába szereztük meg a vezetést, utána többször komoly lehetőségnél rosszul döntöttünk, így nem sikerült megduplázni az előnyünket és ellenfelünk kiegyenlített. A második játékrész pedig, nem hozott megújulást, sőt inkább görcsösebbé vált. Tudom, hogy fogunk ennél jobban játszani, de most be kell érnünk az egy ponttal, azonban a hatékonyságunkon mindenképpen javítanunk kell, hogy a döntetlen győzelemmé váljon és látványban is elfogadhatóbb legyen.

#nb3 #összefoglaló

119 megtekintés

TÁMOGATÓINK