MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

A felkészülés felénél járunk – Bajnokesélyest győztünk le edzőmérkőzésen


Az NBIII Közép csoport bajnoksága augusztus 4.-én indul, és mint a keddi sorsolás után megtudtuk a Rákosmentét fogadjuk az első fordulóban. Férfi felnőtt csapatunk a pontvadászatra való felkészülés félidejében jár, ez alkalomból kértük meg Horváth Dávid vezetőedzőnket, hogy foglalja össze az eddigi tapasztalatokat:

A kezdetekről

Június 19.-én álltunk neki az edzéseknek és elmondhatom, hogy a májusi bizonytalan helyzet a vezetőknek hála rendeződött és el tudtuk kezdeni a munkát egy erős csapat kialakítására. Örvendetes, hogy 8 olyan játékos is maradt, akik már több éve a magot alkotják és tulajdonképpen a csapat identitásának fontos alkotóelemei. Több új igazolás már az első perctől nálunk van, így lesz idő arra, hogy beépüljenek. Az edzések rendben zajlanak, mindent az előre eltervezettek szerint tudunk elvégezni.

Az edzőmeccsekről

Az edzőmérkőzésekre is a felkészülés, a gyakorlás részeként kell tekinteni, tehát itt az eredményességen és a mutatott játékon kívül, más tényezők is azonos jelentőséggel bírnak. Mindazonáltal, a csapat győzelmek hatására gyorsabban tud összecsiszolódni, és nem mellékesen egy kicsit „be tudjuk lőni” hol tartunk az építkezésben. Örömteli, hogy a Dabas -csoport riválisunk – ellen, az intenzív első félidőt és második játékrészt is meg tudtuk nyerni. Valamint a Keleti csoport bajnokesélyének otthonában, az első 25 percet leszámítva eredményesen és az általam kérteket viszontlátva tudtunk futballozni.

A felkészülés további menetéről

3 és fél hét van még a bajnokság kezdetéig, ami sok idő, abban a tekintetben, hogy még 4 edzőmeccs és több mint 20 edzés vár ránk. Így van még lehetőség a hibáink kijavítására, emellett az erőnlétünk és játékunk fejlesztésére is. A csapatkohézió erősítése a napi feladatok közé tartozik, de beiktatunk majd 1-1 külön programot is, hogy még hatékonyabb legyen.

Eddigi edzőmérkőzéseink:

MTK Budapest – Monor 3-0 (3*30perc 1-0, 1-0, 1-0)

Monor: Bozsó – Szabó Zs., Barthel, Tóth F., Pintér, Hunya, Fisli, Farkas Á., Tóth Á.S., Adamcsek, Nagy B.

pályára lépett: Paulovicz, Herbály (próbajátékos), Szegedi, Schmidt B. (próbajátékos), Sznopka, Krizsán, Papp Ákos (próbajátékos), Papp Dániel (próbajátékos), Borbély B. (próbajátékos), Haragos, Pellei.

Dabas – Monor 1-3 (0-1)

G.: Adamcsek, Nagy B., Németh Sz.

Monor: Bozsó – Szabó Zs., Barthel, Tóth F., Pintér, Fisli, Hunya, Farkas Á., Tóth Á.S., Adamcsek, Nagy B.

pályára lépett: Paulovicz, Ficsor, Haragos, Németh Sz. (próbajátékos), Fellner K. (próbajátékos), Krizsán, Pellei, Virág, Szegedi, Schmidt B. (próbajátékos), Karacs.

ESMTK – Monor 1-4 (1-1)

G.: Ficsor, Adamcsek, Fisli, Kőszegi

Monor: Bozsó – Ficsor, Barthel, Tóth F., Pintér, Fisli, Hunya, Farkas Á., Tóth Á.S., Adamcsek, Nagy B.

pályára lépett: Szabó Zs., Szegedi, Karacs, Sznopka, Krizsán, Haragos, Kőszegi (próbajátékos)

További edzőmérkőzések:

2019. július 13. szombat 10:00 Hatvan - MONOR

2019. július 17. szerda 18:00 Dabas Gyón - MONOR

2019. július 20. szombat 11:30 MONOR - Ménfőcsanak

2019. július 27. szombat 10:00 MONOR - Jászberény

#menetrend #felkészülés

347 megtekintés

TÁMOGATÓINK