MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Reményt adó győzelem idegenben a Kazincbarcika ellen!


KAZINCBARCIKAI SC–BSS MONOR 0–3 (0–2) Putnok, Váradi Béla Sportközpont, 350 néző. Vezette: Horváth Tibor (Aghy Csaba, Máyer Gábor) KAZINCBARCIKA: Fila – Virág Á. (Jurj, a szünetben), Heil, Fótyik, Belényesi – Krausz, Takács P. (Gábor, 66.), Toma – Szabó L. (Oltean, a szünetben), Kanalos, Lukács R. Vezetőedző: Gálhidi György MONOR: Bozsó – Bori, Fülöp N., Karacs, Szerencsi – Peszmeg (Tóth F., 88.), Szuhodovszki (Ficsor, 89.) – Palincsár, Hunya, Farkas N. (Szabó D., 83.) – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid Gólszerző: Bori (11-esből, 0–1) a 19., Farkas N. (0–2) a 20., Hunya (0–3) az 51. percben

Az elmúlt héten tanúbizonyságát adtuk, hogy még nem adtuk fel. De most sem adtuk alább, sőt... nagyon akarva a sikert, 3-0-ás győzelmet értünk el, ezzel elmozdultunk az utolsó helyről, és elkezdtük ledolgozni hátrányunkat a még bennmaradást jelentő hely felé.

Jól, élesen kezdtük a mérkőzést, érezhető volt, hogy igazán akarjuk a sikert. Már a 19. percben megszereztük a vezetést, amikor Palincsár Martin által kiharcolt büntetőt Bori Gábor magabiztosan értékesítette. Gólra-gól szokás mondani, és ezt mi is így gondoltuk, hiszen egy gyors kontratámadást követően Farkas Norbert duplázta meg előnyünket egy mesterien pimasz góllal. A félidő végén próbálkozott a Kazincbarcika, de Bozsó és a védelem nagyszerűen zárt.

A második félidő elején a végig nagyot küzdő Hunya Krisztián bevitte a kegyelemdöfést egy pontrúgást követő kapáslövéssel. A mérkőzésen ezt követően is a mi akaratunk dominált, a Barcika csak veszélyes lehetőségekig jutott, mi pedig a kontratámadásaink révén könnyen megszerezhettük volna a negyedik gólunkat.

Tökéletes mérkőzés volt, ahol az egész csapat nagyon koncentrált és precíz teljesítményt nyújtott. Amennyiben ezt a koncentrációt át tudjuk menteni a következő két hét 3 mérkőzésére, akkor összejöhet a bennmaradás. Gyerünk srácok, meg tudjátok csinálni.

Horváth Dávid: – Csapatom a szükséges és megfelelő hőfokon kezdett, úgy, ahogyan egy olyan csapatnak kell, amely az életéért küzd. Fontos gólokat szereztünk, és megnyugtató számomra, hogy ilyen teljesítménnyel voltunk képesek kirukkolni.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Igazi csapatmunka, sok jó egyéni teljesítmény, a kiemelés most fölösleges, gratulálunk és ilyen folytatást kívánunk a csapatnak!

#nb2

111 megtekintés

TÁMOGATÓINK