MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Elszalasztott lehetőség!


BSS MONOR–SOROKSÁR SC 0–2 (0–0) Budapest, Hévizi út, 300 néző. Vezette: Veizer Roland (Király Zsolt, Kepe Arnold) MONOR: Bozsó – Bori, Asztalos, Karacs, Farkas N. – Peszmeg (Hamar Á., 76.), Szuhodovszki – Szerencsi (Hunya, 75.), Palincsár, Pintér D. (Kovács B., 64.) – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid SOROKSÁR: Kovács D. – Molnár R., Dvorschák, Valencsik (Derekas, 56.), Bor – Gyömbér, Tamási Zs. – Csernik, Lőrinczy (Korozmán, 85.), Kundrák (Orosz M., 70.) – Erdélyi L. Vezetőedző: Lipcsei Péter Gólszerző: Csernik (0–1) a 75., Derekas (0–2) a 84. percben

Nagy csatában szenvedtünk vereséget egy nagyon jó erőkből álló soroksári csapat ellen. Ellenfelünk játékerejét jól tükrözi, hogy már a legjobb négy között vannak a magyar kupában, míg mi továbbra sem adtuk fenn a bennmaradási álmainkat, noha helyzetünk egyre nehezebb a meccsek elteltével.

Az első játékrész enyhe soroksári mezőnyfölényt hozott, ugyanakkor a mi játékunkban is benne volt a veszély, egy lüktető félidőt láthattak a kilátogatók.

A második játékrész is változatosan kezdődött, de egyre nagyobb nyomás helyezedett Bozsó kapujára, aki több ízben is remekül mentette góltól csapatunkat egészen a 75. percig. Egy gyors támadás végén Csernik lőtt szép gólt. Hiába tettünk meg mindent az egyenlítésért, nem jött össze, és kitámadó csapatunk újabb gólt kapott, Derekas bombázott a hálóba.

Ezen a mérkőzésen mindent megtettünk a pontszerzésért, de a Soroksár önbizalommal duzzadó játékával szemben sajnos ez is kevés volt, így megérdemelten vitték el a 3 pontot. Mivel az összes riválisunk vereséget szenvedett, így a különbség nem változott, de a következő fordulóban, ha lehet még nehezebb megmérettetés következik, hiszen a feljutásért küzdő Gyirmót csapata érkezik a III. Kerület pályára.

Horváth Dávid: – Döntő jelentőségű volt, hogy melyik csapat szerzi meg az első gólt, de nem nekünk sikerült. Esélyünk volt, hogy közelítsünk a még bennmaradást érő helyeken lévő csapatokhoz. Bánkódhatunk a kihasználatlan lehetőség miatt.

Jók: A vereség ellenére több jó teljesítmény is volt, Palincsár Martin kimagaslóan energikus játékot nyújtott, Asztalos is nagyon stabil teljesítménnyel rukkolt elő, de Bozsó és Bori is teljesítménye is dicsérhető.

#nb2 #összefoglaló

96 megtekintés

TÁMOGATÓINK