MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Sajnos kicsúszott a győzelem a markunkból!


BSS MONOR–DOROGI FC 2–2 (1–1)

Dabas, 200 néző. Vezette: Dolnegó Bálint (Bede Tamás, Mohos Milán) MONOR: Bozsó – Bori, Fülöp N., Karacs, Farkas N. – Asztalos (Lázár Zs., 69.), Szuhodovszki, Szerencsi (Pintér D., 75.) – Palincsár – Szabó D. (Hamar Á., 87.), Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid DOROG: Szentpéteri – Erdélyi, Dlusztus, Nagy Zs., Papp M. (Vígh Á., 85.) – Lénárt – Hegedűs M. (Sitku, 71.), Kitl M. – Beke, Paudits (Fodor Á., 86.), Szedlár. Vezetőedző: Balogh Pál Gólszerző: Kitl M. (0–1) a 9., Asztalos (11-esből, 1–1) a 25., Szerencsi (2–1) az 55., Vígh Á. (2–2) a 86. percben

Két győzelemmel mögöttünk próbáltuk a sorozatot folytatni, de sajnos egy utolsó percekben kapott gól miatt csak egy ponttal gazdagodtunk a Dabason megrendezett "hazai" mérkőzésünkön.

Az első negyedórában nekünk esett a vendégcsapat, több nagy helyzetet is kidolgoztak, és egy Kitl góllal a vezetést is sikerült megszerezniük, már a 9. percben. (0-1) Hátrányban kezdtünk éledezni, többször is eljutottunk a dorogi kapu közelébe, és a 25. percben az egyenlítés is összejött, miután Tóth Barna buktatásáért megítélt büntetőt Asztalos Dávid magabiztosan értékesítette. (1-1)

A második játékrészben első perceiben ismét beszorultunk kicsit, de Bozsó és a védelem magabiztosan állta a sarat, sőt egy ragyogó góllal az 55. percben a vezetést is megszereztük, amikor Szerencsi mesteri mozdulattal tekert a hosszú sarokba egy Szabó Dominik centerezést. (2-1) Vezető gólunkat követően küzdöttünk az eredmény megtartásáért, és a 3 pont megszerzéséért. Sokáig úgy tűnt, hogy sikerrel, hiszen Bozsó Antal még egy vendég büntetőt is hárítani tudott, és magabiztosan őrizte kapunkat. Sajnos a bravúr mégsem jött össze, hiszen az utolsó pillanatokban egy pontrúgást követően egyenlített a Dorog, így kiénekelve a sajtot a szánkból.

Most két budapesti mérkőzés következik a III. Kerület pályán, ahol szükség lesz a bravúrokra.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Horváth Dávid: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, aztán talpra álltunk, és fordítani tudtunk. Az eredményt tekintve csalódottak vagyunk, de a helyzetek alapján a döntetlen benne volt a mérkőzésben. Ezen a ki-ki-találkozón egy-egy pontot érdemeltek a csapatok.

Jók: Bozsó Antal magabiztos teljesítményt nyújtott, a gólokról nem tehetett, és 11-est hárított. Szerencsi hosszú sérülését követően góllal tért vissza, Palincsár Martin és Tóth Barna pedig folyamatos veszélyt tudtak okozni agilis játékukkal.

#nb2

65 megtekintés

TÁMOGATÓINK