MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Fordítás és győzelem!


BSS MONOR–BALMAZÚJVÁROS 2–1 (0–1) Budapest, Hévízi út, 300 néző. Vezette: Csonka Bence (Bede Tamás, Bertalan Dávid)

MONOR: Bozsó – Bori, Fülöp N., Asztalos, Pintér D. – Lázár Zs. (Karacs, a szünetben), Szuhodovszki, Palincsár (Hamar Á., 76.), Ficsor (Hunya, 70.) – Szabó D., Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid BALMAZÚJVÁROS: Szécsi G. – Kovács N., Papucsek, Bora, Király Á. – Erdei, Patvaros, Kónya M. (Szabó B., 62.) – Kóródi, Berki I. (Ternován, 76.), Óvári (Zádori, 59.). Vezetőedző: Toni Golem Gólszerző: Kóródi (0–1) a 11., Asztalos (1–1) az 58., Hunya (2–1) a 90. percben

Nagyon nehéz helyzetben fogadtuk a remek tavaszi formát mutató Balmazújváros csapatát, és nagyot küzdve, hátrányból fordítva sikerült hosszú idő után ismét győzelmet ünnepelnünk.

Jól kezdtük a mérkőzést, de ahogy mostanában oly sokszor, szinte a semmiből szerezte meg a vezetést a Balmazújváros. Kóródi elé pattant szerencsésen a labda, akinek lövését először még Bozsó bravúrral hárította, de a kipattanó már a monori kapuba kötött ki. (0-1) A vezető gól után ellenfelünk magabiztos teljesítményt nyújtott, míg mi küzdöttünk az elmúlt hetek sikertelenségéből eredő gátlásokkal.

A második félidőben nagyot kockáztatott Horváth Dávid, egyre több támadó feltolásával, rákényszerítve védelmünket az egy-egy elleni párharcokra. Ez a döntés telitalálatnak minősült. Tóth Barna egyéni megmozdulása után Asztalos került ziccerbe és ki is egyenlített (1-1). Az utolsó percekben a már megszokott helyzet itt, helyzet ott szituáció alakult ki, de Bozsó nagyon magabiztos volt, míg nálunk a csereként beálló Hunya Krisztián nagyszerű helyzetfelismerése meghozta a rég várt győzelmet. (2-1) Szép volt srácok!

Horváth Dávid: – Az első félidőben tompán futballoztunk, a fordulást követően viszont feljavult a játékunk. Egyenlítésünk után kiélezett mérkőzés alakult ki, s ebből végre mi jöttünk ki jobban.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Szuhodovszki óriási mezőnymunkát végzett, mindenképpen dicséret illeti hasznos játékáért. Bozsó magabiztos, jó teljesítménnyel segítette győzelemre csapatunkat. Hunya Krisztián remekül lépett be a játékba és gyönyörű góljával eldöntötte a mérkőzést.

#összefoglaló

65 megtekintés

TÁMOGATÓINK