Keresés

Vereség Nyíregyházán!


NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–BSS MONOR 2–1 (2–0) Nyíregyháza, 800 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Horváth Zoltán, Hofbauer Roland) NYÍREGYHÁZA: Jova – Tóth Á. (Sztaroszta, 63.), Fodor F., Pejovics, Gulyás M. – Polényi G., Bakos Sz. (Rokszin, 81.) – Rezes (Forró, 45.), Kártik, Gyurján B. – Hornyák. Vezetőedző: Zoran Szpisljak MONOR: Bozsó – Barthel (Ficsor, 64.), Fülöp N., Asztalos D., Pintér D. – Peszmeg (Tóth B., 42.), Lázár Zs. (Tóth F., 82.) – Bori, Hamar Á., Szuhodovszki – Palincsár. Vezetőedző: Horváth Dávid Gólszerző: Hornyák (1–0) a 3., Hornyák (2–0) a 37., Tóth B. (2–1) a 68. percben Kiállítva: Tóth F. (megsértette a játékvezetőt) a 90. percben

Minden mérkőzés sorsdöntő számunkra, és nem ígérkezett könnyű túrának a nyíregyházi vendégjáték. Sajnos összességében gyenge játékkal szenvedtünk újabb egygólos vereséget.

Az első félidő rémálomszerűen kezdődött, Bozsó ért szerencsétlenül egy kapu mellé tartó szabadrúgásba, és az így lepattanó labdából Hornyák már a 3. percben megszerezte a vezetést. Ezt követően gyámoltalanul, kishitűen futballoztunk, kevés kockázatvállalással. Egy Pintér Dominik által az alapvonalról leadott trükkös lövésen túl semmilyen veszélyt nem jelentettünk Jova Levente kapujára. Ellenfelünk viszont többször is veszélyes támadásokat vezetett és meg is duplázta az előnyét Hornyák újabb találatával a 37. percben. Ezt követően többet kockáztattunk Tóth Barna első félidei becserélésével átálltunk a két csatáros játékra.

A második játékrészben a rendszerváltásunk zavart okozott a nyíregyházi védelemben. Többször jutottunk el a kapuig és Tóth Barna értékesített is egy szép Ficsor beadást. Végre nyitottá vált a mérkőzés. Az utolsó 20 perc látványos, lüktető játékot hozott, mind a két oldalon adódtak lehetőségek, a hazaiak két ízben kapufát is eltalálták, de a mi nyílt játékunkban is benne volt az egyenlítés. A 90. percben két játékvezetői döntés borzolta még a monori kedélyeket, előbb egy tiszta kezezést mulasztott elpillantani a sporttárs, majd egyből kiállította a reklamáló Tóth Ferencet. Természetesen nem felmentve a játékosainkat, de azért elgondolkodtató, hogy az elmúlt két mérkőzésen is szövegért került a kiállítás sorsára a monori, míg a többi mérkőzésen erre nincsen precedens...Erre szokták mondani, hogy szegény embert még az ág is...

Ennek ellenére sem fogjuk feladni!!!! Vasárnap ismét új helyszínen, Dabason 14:30-as kezdéssel fogadjuk a feljutási álmokat dédelgető Kaposvár gárdáját.

,

Horváth Dávid: – Rögtön hátrányba kerültünk, így borult amit elterveztünk. A mi helyzetünkben pedig fontos lenne a stabilitás. Az első félidőt átadtuk a Nyíregyházának, a 2. félidőben ugyan szépíteni sikerült, de egyenlíteni már nem. A tavaszi csapatunk más mint az őszi, de az utolsó helyen vagyunk, ez pedig nagy lelki teher. Nehéz dolgunk van, de küzdünk amíg van esély.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: A kezdőcsapatból Szuhodovszki és Pintér Dominik nyújtott kiemelhető teljesítményt, valamint Tóth Barna és Ficsor beállása is változást hozott a játékba.

#összefoglaló #NBII

91 megtekintés

TÁMOGATÓINK

MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png