Keresés

Sajnos megint kifelé pattant a meccslabda!


BSS MONOR–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE 2–2 (1–1)

Budapest, Hévízi út, 400 néző. Vezette: Ducsai József (Bede Tamás, Bertalan Dávid)

MONOR: Bozsó – Barthel (Ficsor, 74.), Fülöp N., Tóth F. (Szabó D., 60.), Farkas N. – Lázár Zs. (Hamar Á., a szünetben), Asztalos – Bori, Palincsár, Szuhodovszki – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid

BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Szalai D. (Vólent, 83.), Viczián, Szélpál N., Mészáros M. – Király P. – Hursán, Mezei, Lustyik (Ilyés T., 53.) – Szatmári I. – Urbin (Szinanovics, 74.). Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerző: Palincsár (1–0) a 10., Szatmári I. (1–1) a 20., Urbin (1–2) a 63., Hamar Á. (2–2) a 81. percben

Kiállítva: Farkas N. (második sárga lap után) a 88. percben 

A Békéscsaba elleni mérkőzésen nagyon fontos lett volna a bravúr győzelem, és így is kezdtük a mérkőzést. Agilisan, rendre az ellenfél kapuja elé törtünk, és a 10. percben Bori nagyszerű labdáját Palincsár Martin bravúrosan továbbította a kapuba. Sajnos előnyünket most sem tudtuk tartósan megtartani, a 20. percben már jött is az egyenlítés, Szatmári góljával. Az első félidő ezt követően gyenge színvonalon, csabai mezőnyfölényben zajlott.

A második félidő ott folytatódott ahol az első abbamaradt, nem igazán tudtunk az ellenfél kapuja elé kerülni, sőt Urbin a 63. percben a vezetést is megszerezte a vendégeknek. Horváth Dávid ezt követően folyamatos kockáztatásba kezdett, egyre több támadó jött a pályára, és mint kiderült ez jó döntésnek bizonyult. A 81. percben Hamar Ádám gyönyörű ollózós góllal egyenlített, 2-2. 

Az utolsó negyedórában pedig indult az adok-kapok... Mind a két csapat győzni akart, szétnyílt a pálya, egyszer az egyik, majd a másik oldalon adódtak lehetőségek. A legnagyobb tűzijáték a 84. percben alakult ki, szinte hihetetlen, hogy egy szögletet követően Tóth Barna fejese a kapufát találta el, majd Farkas ismételt közvetlen közelről, ami Ribánszki kapus bravúrja után a gólvonalon gurult végig, és még mindig folytatódott a monori balszerencse, hiszen ezt követően előbb Hamar nem tudta kapuba húzni a játékszert, majd zárásként Fülöp Noel lőtt fölé. Már-már sorsszerű, hogy ilyen helyzetekből sem tudunk gólt szerezni, hogy ennyire nincs szerencsénk. Az állás már nem változott ismét egy pontot szereztünk, ami csak akkor lehet értékes, ha Nyíregyházáról győzelemmel térünk haza. 

,

Horváth Dávid: – Megszereztük a vezetést, de ismét kevés időt játszottunk előnyben. A második félidőben, amikor már kockáztattunk a győzelemért, hátrányba kerültünk, de jött a szenvedély, és a végén tíz emberrel meg is nyerhettük volna a mérkőzést. .

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Palincsár Martin a mérkőzés legjobb teljesítményét nyújtotta góljával, és veszélyes játékával. Hamar nagyszerű olló gólt szerzett. Bori és Asztalos stabil mezőnymunkájával emelkedett ki.


92 megtekintés

TÁMOGATÓINK

MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png