MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Utánpótlás - felkészülési torna bajnoka az U14-s csapatunk


Schmidt Ádám edzői összefoglalója: 2019. február 2-án U-14-es csapatunk egy nagypályás felkészülési tornán vett részt, melyet a Budapest Honvéd és az ESMTK csapatai szerveztek az alközponti csapatok számára. Minden együttesre öt, egyenként 25 perces mérkőzés várt a nap során.

I. mérkőzés, Gyöngyös - Monor 0:0 A tornán egy fontos játékosunkat, Bálint Dominikot betegség miatt sajnos nélkülöznünk kellett. A bajt tetézve az első mérkőzésen csapatunk kapitányának, Urbán Péternek kiújult egy korábbi sérülése. Ennek ellenére kifejezetten jó játékkal kezdtük, de a nagy ziccerek mind kimaradtak, így be kellett érnünk az 1 ponttal. II. mérkőzés, Monor - Hatvan 1:0

A második mérkőzésen már jött a győzelem is a jó játék mellé, Rácz Milán 18 méteres lövése talált utat az ellenfél kapujába. III. mérkőzés, Monor - ESMTK 0:0 Talán ezen a mérkőzésen játszottunk a legszebben, de a kismillió kihagyott gólhelyzet miatt ezen a mérkőzésen is be kellett érnünk az 1 ponttal. IV. mérkőzés, Jászberény - Monor 1:2 Ellenfelünk az első 15-18 percben sokkal jobban játszott nálunk, meg is szerezte a vezetést. A fáradtság miatt kénytelenek voltunk a sérült Urbán Petit is pályára küldeni az utolsó 5 percre. Utólag kiderült, hogy jó döntésnek bizonyult: először 25 méterről bombázott a felső sarokba, majd az utolsó percben egy jogos büntetőt értékesített higgadtan, amivel megnyertük a mérkőzést. V. mérkőzés, Monor - Ikarus 1:0 A srácok a hosszabb szünetben mindent megtett a gyors regeneráció érdekében (jeges vizes fürdő, masszírozás), aminek meg is lett az eredménye. Frissebben, jobban játszottunk, Ágoston Ádám szemfüles góljával megérdemelten szereztük meg a győzelmet a jól játszó Ikarus ellen.

Összességében a tornát 3 győzelemmel, 2 döntetlennel, mindössze 1 kapott góllal, veretlenül zártuk. Az első hely mellett a torna legjobb játékosa Rácz Milán lett. Csapatunkból Szabó Csabát találtatott a legjobbnak, míg a torna gólja Urbán Péter távoli találata lett. Hatalmas gratuláció minden játékosnak, akik a nehéz edzések és felkészülési mérkőzések dacára ilyen szép teljesítményt nyújtottak ma is.

Fontos kiemelni, hogy az eredményesség mellett a mutatott játékkal is elégedettek lehetünk, ami mindennél fontosabb. A csapat tagjai: Ágoston Ádám, Békési Balázs, Bretka Márk, Horváth Dániel, Horváth Krisztofer, Lőrincz Albert, Kurucz Bálint, Molnár Milán, Nagy Zsolt, Rácz Kálmán, Rácz Milán, Révész Zsombor, Szabó Csaba, Szűcs Dávid, Tomasek Gergő, Urbán Péter

Fotók: Szülők FB oldalai

#győzelem #torna #utánpótlás

36 megtekintés

TÁMOGATÓINK