MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Nagy csatában maradtunk alul a VASAS ellen!


BSS MONOR–VASAS FC 0–2 (0–0) Budapest, Hévízi út, 600 néző. Vezette: Kovács Gábor Péter (Máyer Gábor, Hofbauer Roland)

MONOR: Bozsó – Sági, Fülöp N., Karacs, Szerencsi – Lázár Zs. (Szabó D. 72.) – Bori (Bayer 84.), Ficsor (Pintér D. 84.), Palincsár, Szuhodovszki – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid VASAS: Bese B. – Szilágyi Z., Talabér, Kelemen D., Szivacski (Murka 44.) – Kovács M., Borbély (Bévárdi 65.) – Király B. (Rétyi R. 84.), Szatmári L., Birtalan – Balajti. Vezetőedző: Szanyó Károly Gólszerző: Balajti (11-esből, 0–1) a 62., Balajti (0–2) a 80. percben

Remek hangulat és körülbelül 600 néző fogadta csapatokat Óbudán, ahol a nehéz talajjal is megküzdöttek felek. Küzdelmes mérkőzésen, sajnos ismét a vendég csapat örülhetett a három pontnak.

Már az első félidő is nagy küzdelmet hozott, gyűrték egymást a csapatok, de látványos játék és igazi helyzetek nem alakultak ki az első játékrészben.

A második félidőben több volt az érdemlést említő esemény. Jobban kezdtünk, és több ígéretes helyzetet alakítottunk ki, ennek ellenére a 62. percben a Vasas szerezte meg a vezetést, miután Sági szabálytalansága miatt megítélt büntetőt Balajti gólra váltotta. (0-1) A Vasas vezető találatát követően rövid időn belül egyenlíthettünk volna, miután most Palincsár buktatása miatt mi lőhettünk 11-est, de Tóth Barna lövését hárította az ellenfél kapusa Bese. Ahogy az lenni szokott a kihagyott büntető megbosszulta magát, és vendégek részéről Balajti egy szép akció végén megduplázta az előnyt, és beállította a 0-2-es végeredményt.

Ellenfelünk rutinos, jó formában lévő csapatként kihasználta hibáinkat, így megérdemelt győzelmet aratott. Javítási lehetőség vasárnap Siófokon, ahol csak a 3 pont lehet az elfogadható, amennyiben nem akarunk még jobban leszakadni a mezőnytől.

Horváth Dávid: – Nehéz talajon, küzdelmes mérkőzésen, hosszú ideig eltüntettük a két csapat közötti különbséget. De amíg mi tizenegyesből sem találtunk be, addig az ellenfél két villanásból megszerezte a győzelmet.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

#összefoglaló

189 megtekintés

TÁMOGATÓINK