MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Tompa játék, két korai kapott gól, vereség a Budaörs csapatától!


BSS MONOR–BUDAÖRSI SC 0–2 (0–2) Budapest, Hévízi út, 400 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Kepe Arnold, Aradi József)

MONOR: Bozsó – Fülöp N., Póti (Karacs, 54.), Tóth F., Balanescu (Haragos, 82.) – Bori, Májer G. (Szabó D., 62.) – Szuhodovszki, Palincsár, Szerencsi – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid BUDAÖRS: Demjén – Marques-Airosa, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes Sz. – Fejős, Lengyel B. (Czvitkovics, 65.), Kesztyűs (Csobánki, 59.), Sajbán Miklós – Sajbán Máté, Fodor D. (Végh G., 77.). Szakmai igazgató: Bognár György Gólszerző: Kesztyűs (0–1) a 10., Sajbán Máté (0–2) a 15. percben

A vasárnapi remek teljesítményt kellett volna megismételni, hogy legyőzzük a jó formában lévő, tabella első felében helyet foglaló Budaörs csapatát. Sajnos ezúttal a lelkesedés fáradtabb játékkal párosult, így nem sikerült még egy pontot sem szereznünk.

A Budaörs nagyon bátran, kezdeményezően már az első percektől éreztette, hogy 3 pontért érkezett, és korán a 10. percben megszerezte a vezetést egy szép, bal oldali támadás révén, Kesztyűs góljával. (0-1) Sajnos nem sokat kellett várni az újabb vendég gólra sem, miután Sajbán Máté egyéni megmozdulása után a rövid sarokba helyezte a labdát. (0-2) A gyors két gól után nem tudtunk megújulni az első félidőben, így lehetőségek kidolgozásán túl, komolyabb helyzetünk sem adódott.

A második félidőben már több kockázatot vállaltunk és egy kis szerencsével a szépítést is gyorsan megszerezhettük volna, amikor egy budaörsi hazaadás átpörgött Demjén lábán és a labda a kapu felé tartott, de a vendég kapus az utolsó utáni pillanatban tisztázott. Sem élőben, sem a felvételek alapján sem lehet egyértelműen megállapítani, hogy a labda teljes terjedelmével áthaladt-e a gólvonalon, mindenesetre a partjelző nem jelzett, így fortuna nem hozott vissza minket a mérkőzésbe. Az utolsó fél órában már mind a két oldalon adódtak kisebb-nagyobb helyzetek is, de mind a két kapus helyén volt, így a végeredmény már nem változott, vereséget szenvedtünk.

Vasárnap újabb megmérettetés, és újabb Pest megyei rangadó vár ránk, ami már lényegesen nagyobb jelentőséggel bír. Az egyik közvetlen riválisunkkal, a Cegléd csapatával mérkőzünk meg vasárnap Tiszakécskén. A három pont megszerzésével, újabb lépést tehetnénk a felzárkózáshoz, de minden energiára, koncentrációra szükség lesz, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Sajnos a vasárnapi jó teljesítményeket nem sikerült megismételni, talán Palincsár Martin emelhető ki nagy munkája és bátor játéka miatt.

MESTERMÉRLEG

Horváth Dávid: – Még érezhető volt a hétvégi mérkőzésünk, tompán kezdtünk, s kétgólos hátrányba kerültünk. Utána hiába rendeztük a sorokat, ez nem volt elég a gólszerzéshez sem.

Bognár György: – Az első harminc percben jól játszottunk, az azt követő hatvan azonban álmomban se jöjjön elő, mert borzasztóan rossz mérkőzés volt. A lényeg, hogy a három pontot megszereztük. (forrás: BSC1924 fb oldala)

#összefoglaló

173 megtekintés

TÁMOGATÓINK