MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Óriási akarás és megérdemelt győzelem Mosonmagyaróváron!


LABDARÚGÓ NB II 15. FORDULÓ CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–BSS MONOR 0–2 (0–2) Mosonmagyaróvár, 300 néző.Vezette: Farkas Tibor (Huszár Balázs, Kulman Tamás) MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Kovács B., Forgács, Vágó, Katona K. – Bakos B. (Stieber A., 61.), Czár, Winkler, Kovács Á. (Bartos, 69.) – Kozma (Eszlátyi, 69.), Szabó V. Edző: Takács Gábor MONOR: Bozsó – Sági, Tóth F., Fülöp N., Balanescu – Ficsor (Májer, 62.), Bori – Szuhodovszki (Bayer, 89.), Palincsár, Szerencsi –Tóth B. (Szabó T., 86.) Vezetőedző:Horváth Dávid Gólszerző: Szuhodovszki (0–1) a 15., Palincsár (0–2) a 30. percben

Fontos,nagy jelentőségű mérkőzés várt a csapatra Mosonmagyaróváron. Ellenfelünk is kieső helyen tanyázik, így amennyiben meg akarjuk kezdeni a felzárkózást, úgy mindenképpen csak a 3 pont megszerzése lehetett a célunk. Ez össze is jött, hiszen jó játékkal, nagy akarással emelkedtünk vendéglátónk fölé és megérdemelt két gólos győzelmet arattunk.

Nagy motivációval kezdtük a mérkőzést, sorra nyertük a párharcokat, és vezettük a veszélyes támadásokat. Tóth Barna szerezhette volna meg a vezetést, de Palincsár zseniális labdáját nem tudta gólra váltani ziccerben. Barnát nem fogta vissza a kihagyott helyzet, pár perc múlva három védőn is áthámozta magát és éles középre lövését Szuhodovszki Soma váltotta gólra a 15. percben. (0-1) Nem álltunk le, és a 30. percben meg is dupláztuk a vezetésünket, egy gyönyörű góllal: sok passzal jutott ismét Szuhodovszki helyzethez, lövését még Heinrich bravúrral védte, de a kipattanót a gyorsan eszmélő Palincsár már gólra váltotta. (0-2). Az első félidőben a hazaiak kapusa meccsben tartotta az Óvár csapatát, hiszen egy Palincsár közeli lövést "földöntúli" bravúrral védett.

A második félidőben is agresszívabban, jobban játszottunk ellenfelünknél, akik a mérkőzés utolsó percéig nem tudtak igazi helyzetet kialakítani. Mi több ígéretes támadást és kontrát vezettünk, de a harmadik gólt nem sikerült megszereznünk, maradt a 0-2-es eredmény a lefújáskor, így megérdemelten begyűjtöttük be a létfontosságú 3 pontot.

A győzelmünk igazi csapatmunka volt, ami önbizalmat adhat a következő hetekre. Büszkék lehetünk erre a teljesítményre, hiszen senki sem ismert elveszett labdát és az akarás több esetben látványos játékkal párosult.

Jár a gratuláció mind a védelemnek, mind a támadóknak, minden csapatrészben felülmúltuk a Mosonmagyaróvár gárdáját.

Szerdán már újabb mérkőzés következik a III. Kerület pályán, ahol a Budaörs csapatát fogadjuk, akik egy nagy trófeával, a ZTE legyőzésével érkeznek hozzánk. A belépés féláron a "gyere meccsre kampány" kuponjának felmutatásával! Várunk minél több monori szimpatizánst, mert nagyon fontos az újabb pontszerzés!

Horváth Dávid: – Rendkívüli teljesítmény a labdarúgóinktól, hogy görcsösség nélkül ilyen játékot produkáltak. Nagyon fontos három pontot szereztünk.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: A védelem jól zárt, a sok jó teljesítmény közül Balanescu látványos, erőtől duzzadó játékát külön is ki kell emelni. Szuhodovszki valamint Palincsár is nagyon fontos gólt szerzett, és közülük Palincsár Martin a mezőny legjobbjának bizonyult.

#összefoglaló

232 megtekintés

TÁMOGATÓINK