MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Sok kihagyott helyzet, sajnálatos újabb vereség!


BSS MONOR–KAZINCBARCIKAI SC 1–2 (1–1) Budapest, Haraszti út, Szamosi Mihály Sporttelep, 300 néző. Vezette: Veizer Roland (Kormányos II Gábor, Szvetnyik Bence) BSS MONOR: Bozsó – Karacs (Tóth Á., 72.), Fülöp N., Tóth F. – Barthel, Ficsor (Haragos, 88.), Palincsár, Balanescu – Szabó D. (Hunya, 76.), Tóth B., Szerencsi. Vezetőedző: Horváth Dávid KAZINCBARCIKA: Somodi – Palmes, Belényesi Cs., Fótyik, Mikló – Oltean – Tóth L., Toma, Takács P. (Lukács R., a szünetben), Kanalos (Gábor, 67.) – Olasz D. (Kovács O., 63.). Vezetőedző: Gálhidi György Gólszerző: Tóth B. (11-esből, 1–0) a 18., Oltean (1–1) a 32., Lukács R. (1–2) az 50. percben

Ismét új, "átmeneti hazai" pályán, Soroksáron fogadtuk ellenfelünket, aki a remek formában lévő Kazincbarcika csapata volt. Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek az összecsapás, ami be is bizonyosodott és sajnos ismételten egy gólos vereséggel végződött...

Az első félidő első felében kóstolgatták egymást a csapatok, mind a két oldalon adódtak lehetőségek, és mi szereztük meg a vezetést, miután a sértett Tóth Barna magabiztosan értékesítette az ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt jogos büntetőt. (1-0). A vezető gólunk után kezdeményezőbbé vált a Kazincbarcika, és meg is szerezte az egyenlítő találatot egy szöglet utáni fejes góllal Oltean révén (1-1). A félidő utolsó perceiben ismét vezetést szerezhettünk volna, de előbb Tóth Barna nem talált be fejjel, majd egy Szabó Dominikkal szembeni egyértelmű büntető is elmaradt.

A második játékrész egy monori Palincsár lehetőséggel és egy óriási monori védelmi hibával kezdődött, amiből azonnal gólt kaptunk. Lukács volt eredményes közvetlen-közelről. (1-2) A második félidő hátralevő részében több helyzetet is kidolgoztunk, de ezek sajnos sorra ki is maradtak, így az eredmény nem változott, sokadik egygólos vereségünket szenvedtük el.

Meglehetősen sűrű hétnek nézünk elébe, hiszen szerdán játszunk kupa találkozót Érden 12:30-kor, majd sorsdöntő bajnoki mérkőzésen lépünk pályára Mosonmagyaróváron vasárnap. Két nagyon fontos találkozó, hogy visszataláljunk a helyes útra.

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: – Ismét egy fájó vereség, pedig a játékosok mindent elkövettek, hogy pontokat szerezzünk. A második kazincbarcikai gól után több helyzetünk is volt az egyenlítésért, mivel azonban nem éltünk a lehetőségekkel, a tisztes vereség jutott nekünk.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Tóth Barna tizedik góljával vezeti a góllövőlistát és nagyon agilisan játszott végig, Barthel Gábor is jó és veszélyes teljesítményt nyújtott a jobb oldalon. Palincsár Martin és Fülöp Noel játéka volt átlag feletti.

#összefoglaló

183 megtekintés

TÁMOGATÓINK