MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

10 gólos mérkőzésen szenvedtünk vereséget!


LABDARÚGÓ NB II 13. FORDULÓ GYIRMÓT FC GYŐR–BSS MONOR 7–3 (4–2) Győr-Gyirmót: Alcufer Stadion, 840 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Kepe Arnold, Mohos Milán) GYIRMÓT: Rusák – Varga P. (Krebsz, 87.), Szilvási, Lázár P., Széles – Nagy Patrik, Kontár (Présinger, 87.) – Herjeczki, Strestík, Heffler N. – Szarka (Vólent, 90.). Vezetőedző: Szepessy László BSS MONOR: Bozsó – Sági (Tóth Á., a szünetben), Barthel, Karacs, Fülöp N., Szerencsi – Szuhodovszki, Bori, Palincsár, Májer G. – Tóth Barna. Vezetőedző: Horváth Dávid Gólszerző: Nagy Patrik (1–0) a 7., Széles (2–0) a 13., Herjeczki (3–0) a 19., Heffler N. (4–0) a 22., Palincsár (4–1) a 29., Tóth Barna (4–2) a 31., Szarka (5–2) az 50., Tóth Barna (5–3) az 54., Szarka (6–3) az 57., Nagy Patrik (7–3) a 77. percben

A listavezető otthonában vendégeskedtünk. Gyirmóton minden adott az osztályváltáshoz. A hazaiak az első perctől érvényesítették akaratukat, mi még fel sem ocsúdtunk a fellocsolt pálya, stadion, villanyfény adta hangulattól már el is dőlt a mérkőzés. Ezt követően hiába próbálkoztunk, csak a felzárkózásra futotta erőnkből, de így is nagy arányú vereség lett a vége...

Az első félidő szörnyen kezdődött, a Gyirmót az 21. percre 4 gólos előnyre tett szert. Sajnos a mérkőzés elején nem tudtunk felnőni a feladathoz, a rutinos hazaiak pedig sorra gólra váltották hibáinkat. A félidő második felében már a Gyirmót fölé is tudtunk nőni, és két szép gólt szereztünk Palincsár Martin és Tóth Barna révén.

A második játékrészben 2 gólos hátrányban még meg volt az esélyünk a felzárkózásra, de Tóth Ádám ígéretes helyzetben végül nem lőtt, és gyakorlatilag a kontrából ismét betalált a Gyirmót. Ezt követően még Tóth Barna fejelt egy Palincsár beadást a hálóba, de a Gyirmóti válasz sem maradt el, sajnos duplán, így a vége kiütéses, 7-3as vereség lett.

Most saját bőrünkön érezhettük, hogy ebben a bajnokságban csak teljes összpontosítással érhetünk el eredményt, nem lehet kishitűen, bátortalanul, dekoncentráltan perceket ajándékozni az ellenfélnek. Reméljünk ez a vereség, kettőzött energiákat fog mozgatni csapatunkban, amire szükség is lesz, hiszen a következő négy mérkőzés (Kazincbarcika, Mosómagyaróvár, Cegléd, Budaörs) sorsdöntő lesz az őszi tabellán elfoglalt helyezésünk alakításában.

Vasárnap Soroksárra kényszerülünk, hiszen az MLSZ döntése értelmében mind a III. Kerület, mind a Monor egy időben játszik, így kivételesen Soroksáron fogadjuk a Kazincbarcika csapatát.

A belépés ingyenes lesz!! Várunk minél több monori szimpatizánst, mert nagyon fontos a pontszerzés!

Horváth Dávid: – A liga legjobban támadó csapatát nem lehetett feltartóztatni. Az első fél óra meghatározta az egész mérkőzés alakulását, később szereztünk még gólokat, de így sem szép a vége.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: a mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy Tóth Barna ismét duplázott, így ismét a góllövőlista élén található a monori játékos. Gratulálunk!

#összefoglaló

114 megtekintés

TÁMOGATÓINK