MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Nem sikerült a pontszerzés Soroksáron!


SOROKSÁR SC–BSS MONOR 2–1 (2–1) Budapest, Haraszti út, Szamosi Mihály Sporttelep, 400néző. Vezette: Zielkerbach Péter (Szalai Balázs, Garai Péter) SOROKSÁR: Kovács D. – Molnár R. (Gárdos, 77.), Gyömbér, Valencsik, Bor – Huszák, Tamási Zs. (Albert Á., 69.), Derekas – Orosz, Pál A., Kundrák N. (Kovács D., 73.). Vezetőedző: Lipcsei Péter BSS MONOR: Bozsó – Sági, Karacs, Tóth F. (Balanescu, 66.), Fülöp N. – Bori, Májer G. (Ficsor, 66.) – Szuhodovszki, Palincsár (Tóth Á., 77.), Szerencsi – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid Gólszerző: Szuhodovszki (0–1) a 4., Bozsó (öngól, 1–1) a 12., Molnár R. (2–1) a 41. percben

A bajnokság egyik legerősebb játékoskeretével rendelkező Soroksár csapatához látogattunk, ahol nagyszerű pályán, ismét szoros egygólos vereséget szenvedtünk.

Az első félidő nagyszerűen kezdődött, a 2. percben Szerencsi cikázott át a hazai védelmen, majd az üresen álló Szuhodovszkihoz passzolt, aki köszönte szépen, és értékesítette a ziccert. (0-1) Sajnos sokáig nem tudtunk előnyünket megtartani, a 12. percben Orosz lövése a kapufáról Bozsó hátára, majd a kapuba pattant. (1-1) Szerencsétlenségünk itt nem ért véget, mert a félidő végén Molnár beadási kísérletéből, védhetetlen gól lett a hosszú felsőbe. (2-1) Ez különösen fájó gól volt, hiszen az első félidőben remekül játszottunk.

A második félidőben már nem tudtunk az első félidei játékunkat megismételni, a Soroksár magabiztosan, veszélyesen futballozott, több nagy helyzetet is kialakított, de nem tudta eldönteni a mérkőzést. Csapatunkat dicséri, hogy az utolsó pillanatokig sem adta fel, mindent megtett az egyenlítésért, de Ficsor zseniális emelése, majd Karacs fejese sem landolt a hálóban.

Sajnos az utolsó pillanatokban Tóth Barna összefejelt a soroksári kapitánnyal, Huszák Tamással, aki látszólag súlyos fejsérülést szenvedett. 

A Monor csapata ezúton is kíván gyors gyógyulást a soroksári játékosnak!

A második félidei fásultabb játékunk miatt nem érdemtelenül nyert a Soroksár, akik magabiztos, jó teljesítményt nyújtottak. Most válogatott szünet, lehet rendezni a sorokat és két hét múlva Gyirmóton szükség lesz végre a bravúrra!

Horváth Dávid: – Elég korán nem csak gól, hanem lélektani előnybe kerültünk, a forduló előtt 4 vereséget elkönyvelő ellenfelünkkel szemben, akik meglehetősen támadólag léptek fel. Ezt ki is használhattuk volna, de két szerencsétlen találattal fordított a Soroksár. Az első egy kapufáról visszajövő labda pattant be Bozsóról, majd egy lecsúszott beadás esett be a hosszúba. A második játékrészben végig meccsben maradtunk, de nem volt eléggé összeszedett a játékunk ahhoz, hogy igazán átütőek legyenek a támadásaink.

Jobbulást kívánunk a balszerencsés sérülést szenvedő Huszák Tamásnak!

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Bori Gábornak és Sági Milánnak mezőnymunkája miatt, míg Szuhodovszki Somának első másodosztályú góljáért jár a dicséret.


225 megtekintés

TÁMOGATÓINK