MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Döntetlen Dorogon!


DOROGI FC–BSS MONOR 1–1 (0–0) Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző. Vezette:Nagy Róbert (Varga Zsolt, Varga Gábor) DOROG: Zima – Erdélyi, Lénárt, Nagy Zs., Fodor Á. – Nagyházi, Mészáros Á. – Szedlár (Faragó I., 79.), Hegedűs M. (Kitl M., 72.), Városi – Paudits (Sitku, 57.). Vezetőedző: Miskei Attila BSS MONOR: Bozsó – Sági, Karacs, Tóth F., Fülöp N. – Bori, Májer G. (Ficsor, 67.) – Szuhodovszki (Szabó D., 58.), Palincsár (Tóth Á., 67.), Szerencsi – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid Gólszerző: Sitku (1–0) a 61., Szerencsi (1–1) a 90. percben

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Csapatunk első idegenbeli pontját gyűjtötte be, és noha ebben a mérkőzésben több is lehetett volna, most az egy pontot is meg kell becsülni.

Az első játékrészben az időjárási körülmények nem voltak ideálisak: eső, szél, vihar, napsütés minden volt, ami rányomta bélyegét a félidőre, noha veszélyesebben játszottunk a Dorognál, de igazi helyzetet mi sem tudtunk kialakítani.

A második félidő is lassan csordogált, amikor szinte a semmiből, első kaput eltaláló lövésével megszerezte a vezetést a Dorog: a veterán Sitku Illés volt eredményes egyéni akció végén. (1-0) A gólt követően bátrabban kezdtünk játszani és több óriási helyzetet is kialakítottunk. Először Szerencsi csúsztatott közvetlen-közelről Zima kezébe, majd Szabó Dominik gyönyörű szólóját követő beadását fejelte Karacs mellé szinte kihagyhatatlan helyzetből. Tóth Ádám a kapuba is betalált, de vitatható helyzetben a játékvezető kezezésnek ítélte a gólt megelőző átvételét. Az utolsó percekben végül teljesen megérdemelten egyenlítettünk, Szerencsi 20 méterről lőtte ki a hosszú alsó sarkot. (1-1)

A mai napon nem sziporkáztak a csapatok, közelebb álltunk a győzelemhez vendéglátónknál, de sajnos ellenfelünk szinte helyzet nélkül betalált, így az egyenlítésnek is örülnünk kellett.

Vasárnap ismét idegenbe kényszerülünk, 15:00-kor a Soroksárnál vizitálunk, ellentétben az eredeti sorsolástól! Kérjük szurkolóinkat, hogy Soroksárra is kísérjék el csapatunkat.

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: Első idegenbeli pontunkat szereztük meg, amit meg is becsülünk. Az első félidőben a játék képe hagyott kívánnivalót maga után, sok hibával játszottak a csapatok, de ebben azért az időjárás is közrejátszott. Egy védelmi kihagyás miatt hátrányba kerültünk, viszont utána több, nagyobb helyzetet is kidolgoztunk, így megérdemelten egyenlítettünk ki.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Tóth Ferenc masszív bástyája volt védelmünknek. A támadó sorban Szerencsi ismét betalált, és nagy mezőnymunkát végzett, így mindenképpen a jobbak közé sorolandó.

#összefoglaló

201 megtekintés

TÁMOGATÓINK