MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Újra megszereztük a régen várt 3 pontot!


BSS MONOR–VÁC FC 2–1 (1–0) Hévízi út, 400 néző. Vezette: Horváth Tibor (Bede Tamás, Bertalan Dávid)

BSS MONOR: Bozsó – Sági, Karacs, Tóth F., Fülöp N. – Bori (Szabó T., 91.), Májer G. – Szuhodovszki (Szabó D., 77.), Palincsár (Ficsor, 90.), Szerencsi – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid

VÁC FC: Halasi – Görgényi, Dlusztus, Szabó N., Földi, Búrány (Borvető, 67.) – Kákonyi, Tóth G., Zsolnai R., Varga Sz. (Csillag D., 60.) – Murai. Vezetőedző: Zoran Szpisljak Gólszerzők: Szerencsi (1–0) a 8., Fülöp N. (2–0) a 70., Dlusztus (2–1) a 84. percben

MESTERMÉRLEG Horváth Dávid: – A legutóbbi mérkőzéseken is tették a dolgukat a fiúk, csak az eredményességen ez nem látszódott meg. Régen volt alkalmunk megízlelni a győzelem ízét, nagyon örülök, hogy ezúttal sikerült.

Az elmúlt fordulókban gyakran maradtunk kifejezetten jó játékkal pont nélkül, most nagyot küzdöttünk, értékesítettük helyzeteinket, és a rég várt győzelem sem maradt el. Szép volt fiúk!

Már a 8. percben megszereztük a vezetést egy mintaszerű kontrával, amikor Sági húzott el a jobb oldalon és mesteri centerezését a hosszú oldalon Szerencsi váltotta gólra. A gyors gól után átvette a kezdeményezést a Vác, de védelmünk jól állta a sarat, és Bozsó is remekül védett, egy alkalommal ziccert is hárított óriási bravúrral.

A második félidőben is kezdeményezőbb volt a hátrányban játszó Vác, de roppant tudatosan, és taktikusan őriztük előnyünket, sőt Fülöp Noel egy gyönyörű fejessel meg is duplázta azt, a 70. percben. Nem volt sétagalopp az utolsó pár perc, miután a 84. percben szépített a Vác. Dlusztus fejelt a kapuba, miután Zsolnai lövését óriási bravúrral hárította Bozsó. Az utolsó percek izgalmasra sikerültek, de több helyzet már nem volt, megnyertük a Vác elleni albérlői rangadót!

Szerdán ismét kell majd a bravúr, amikor Dorogra látogatunk. Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Bozsó több bravúrt is bemutatott, Bori Gábor is óriásit küzdött. Szerencsit gólja, Palincsárt mezőnymunkája emelte ki. A védelem ma jól teljesített, de a mezőny legjobbja a végig jól futballozó és győztes gólt szerző Fülöp Noel volt.

#NBII #összefoglaló

341 megtekintés

TÁMOGATÓINK