MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Izgalmas mérkőzésen ismét elmaradt a pontszerzés!


BALMAZÚJVÁROS–BSS MONOR 1–0 (0–0) Balmazújváros, 500 néző. Vezette: Oláh Gábor (Máyer Gábor, Punyi Gyula)

BALMAZÚJVÁROS: Szécsi G. – Szalai A., Jagodics B., Papucsek, Farkas N. – Kóródi (Bíró Á., 65.), Patvaros (Balázs R., 78.), Domokos (Peszmeg, 65.), Erdei, Óvári – Berki. Vezetőedző:Horváth Ferenc MONOR: Bozsó – Sági, Tóth F., Karacs, Fülöp N. – Balogh M. (Hunya, 71.), Ficsor (Tóth Á., 90.), Szerencsi, Bori, Palincsár (Szabó D., 80.) – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid Gólszerző: Óvári (1–0) a 89. percben

A tavalyi évben még az első osztályban szereplő Balmazújváros csapatához látogattunk, ahol igazi futballközeg fogadta csapatunkat. Szép stadion, kifogástalan zöld gyep, villanyfény.

A jó körülmények érezhetően visszaköszöntek a mérkőzésen, hiszen már az első félidő is sok helyzetet és lüktető játékot hozott, csapatunk több ígéretes helyzetet dolgozott ki, de sajnos a vezetést nem sikerült megszerezni. A krónikához hozzátartozik, hogy a félidő legnagyobb helyzetét a hazaiak hagyták ki, azaz Bozsó hárított óriási bravúrral.

A második félidőben a Balmazújváros erősen kezdett, de sikerült kapott gól nélkül megúszni az első tíz percet, ezt követően az első félidőhöz hasonlóan mi alakítottunk ki több lehetőséget, amelyben egy 100%-os ziccer elpuskázása volt talán a legfájóbb. Az utolsó percekben mind a két fél érezhetően el akarta dönteni a mérkőzést, de amíg monori oldalon Tóth Barna fejese fölé ment, addig Óvári a túloldalon értékesítette a mérkőzés utolsó lehetőségét, így sajnos már nem először az utolsó percekben szenvedtünk nem megérdemelt vereséget.

A fiúk sok munkát tesznek a mérkőzésekbe, rengetek lehetőséget alakítanak ki, és ennek előbb-utóbb (bár bízunk benne, hogy inkább előbb) meg kell hogy legyen az eredménye, mondjuk vasárnap, amikor az immáron 4 mérkőzése veretlen Vác csapata látogat ideiglenes otthonunkba a III. Kerület pályára.

Horváth Dávid: - Megvoltak a lehetőségeink, hogy előnybe kerüljünk, ám ezekkel sajnos nem éltünk, és ahogy az lenni szokott, a végén jött a kegyelemdöfés.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Bozsó magabiztosan védett, Karacs Dani is megbízható jó teljesítményt nyújtott. Szerencsi és Palincsár is jó, látványos futballal rukkolt elő, a mezőny legjobbjaivá válhatott volna bármelyikük, amennyiben értékesítik gólhelyzeteiket.

#NBII #összefoglaló

242 megtekintés

TÁMOGATÓINK