MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Szoros meccsen, a Kaposvár nyerte az újoncok rangadóját!


KAPOSVÁRI RÁKÓCZI–BSS MONOR 3–2 (1–1)

Kaposvár, 942 néző. Vezette: Dolnegó Bálint (Iványi István, Kis Zoltán)

KAPOSVÁR: Pogacsics – Vachtler, Úr, Szabó A. ,Hadaró – Szakály A. (Nagy R., 70.), Godzsajev – Zsiga (Nagy K., 59.), Beliczky, Bíró D. (Csernák, 40.) – Rajczi. Vezetőedző: Waltner Róbert

MONOR: Bozsó – Sági, Fülöp N., Tóth F., Balanescu (Szerencsi, 65.) – Karacs D., Bori – Szuhodovszki (Szabó D., a szünetben), Palincsár (Tóth Á.,75.), Ficsor – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid

Gólszerző: Karacs öngól(1–0) a 20., Tóth B. (1–1) a 28., Rajczi (2–1) az 50., Nagy K. (3–1) a 83., Tóth B. (3–2) a 92. percben

Kiállítva: Karacs (2. sárga lap) a 42. percben

A Kaposvár 3-2 arányban győzte le a BSS Monort. Csapatunk ugyan sok helyzetet alakított ki, de nem bírtuk el az emberhátrány okozta terhet, miután több mint egy félidőt kellett végig játszanunk 9 mezőnyjátékossal.

A mérkőzés elején kiélezett párharcot láthattak a nézők, mindkét fél támadólag lépett fel. A Kaposvár az első 10-15 perc után átvette a kezdeményezést, ez pedig megzavarta csapatunkat, és ez az eredményben is megmutatkozott, miután a 20. percben egy jobb oldali beadást követően Karacs a saját kapujába talált Bozsó mellett (1-0). Az öngól ellenére, sikerült felállnunk és mindössze 8 perccel később Bori szögletére érkezett Tóth Barna és nagyszerűen bólintott a kapuba (1-1). A meccs továbbra is szoros volt, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. A 42. percben azonban a játékvezető főszereplővé vált, amikor Karacsnak felmutatta a 2. sárga lapját egy nagyon vitatható szituációban, így a szünetre emberelőnybe került a hazai csapat.

A második félidő elején sikerült is kihasználni a létszámfölényt a Kaposvárnak, méghozzá Rajczi révén, aki egy jó lefordulást követően lőtte ki a hosszú alsót (2-1). A hazai vezetést követően, nagyot küzdöttek a srácok és mindent megtettek az egyenlítés érdekében. A meccs ezen szakaszában az emberhátránynak egyetlen jelét sem lehetett látni, sikerült helyzeteket kialakítanunk, egy alkalommal pedig egy egyértelmű 11estől fosztottak meg bennünket. Nem sikerült a kapuba juttatnunk a labdát, ez pedig a 83. percben meg is bosszulta magát, amikor is Nagy Krisztián lőtt a hálóba, eldöntve ezzel a 3 pont sorsát (3-1). A srácok továbbra is jöttek előre, becsülettel küzdöttek, Tóth Barna pedig szépíteni is tudott Szabó Dominik egyéni megmozdulása után a 92. percben, ez azonban már csak az eredmény kozmetikázására volt elég, a bíró azonnal lefújta a meccset (3-2).

Ezúttal sem a szerencse, sem a játékvezetés nem kedvezett nekünk. A csapatnak 2 hete lesz kipihenni az előző fordulókat, a 8. fordulóban pedig a Tiszakécske csapatát látjuk vendégül a III. kerület stadionjában!

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: - A huszadik perc környékén sok technikai hiba csúszott be, ez picit megzavart bennünket. Öngólt is vétettünk, és a kiállítás megpecsételte a helyzetünket. Az volt a cél a második félidőben, hogy minél tovább kibírjuk kapott gól nélkül, ez sem sikerült. Megtettünk mindent, hősies volt utána a küzdelem, de kevésnek bizonyult a pontszerzéshez.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Barna ismét megmutatta, hogy a liga legjobbjai között lehet, nagyot harcolt és ismét 2 gólt szerzett. Ficsor is sokat hozzá tudott tenni, főleg a támadásépítésekhez, de a középpálya bármely területén lehetett rá számítani. Szabó Dominik és Szerencsi Miklós is agilisan lépett be csereként.

#NBII #összefoglaló

233 megtekintés

TÁMOGATÓINK