MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Egy pontot ért Ficsor hajrá-beli gólja a Nyíregyháza ellen!


BSS MONOR–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1–1 (0–1) Budapest, Hévízi út, 500 néző. Vezette: Radványi Ádám (Szalai Dániel, Szalai Balázs) BSS MONOR: Bozsó – Fülöp N. (Ficsor, 58.), Karacs, Tóth F., Pintér D. – Sági, Bori, Májer G., Szerencsi – Palincsár (Bayer, 74.) – Tóth B. (Tóth Á., 58.). Vezetőedző: Horváth Dávid NYÍREGYHÁZA: Jova – Polényi, Fodor F., Pejovics, Farkas M. – Kártik – Bakos Sz. (Forró, 74.), Pekár – Gyurján B. (Hornyák, 65), Dragóner F. (Starosta, 65.), Rezes. Vezetőedző: Bozsik József

Gólszerző: Pekár (11-esből, 0–1) a 21., Ficsor (1–1) a 95. percben

A hétközi forduló ellenére nagyszámú szurkolótábor, közel 500 fő volt kíváncsi a Monor-Nyíregyháza NB II-es bajnoki mérkőzésére, Óbudán.

Horváth Dávid vezetőedző több helyen is változtatott a békéscsabai csapatunkon, ezúttal Pintér, Májer, Tóth F., valamint Szerencsi is bekerült a kezdőcsapatba. Már-már megszokott módon jól kezdtük a mérkőzést, több ízben is mögé kerültünk a Nyíregyháza védelmének: Szerencsi, illetve Sági is megszerezhette volna a vezetést, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Szinte a semmiből szerezte meg a Nyíregyháza a vezetést Pekár révén egy "gyanús" büntetőből a 21. percben. (0-1) Ezt követően Májer késett le egy beadásról, majd Szerencsi és Tóth Barna is hibázott nagy helyzetben fejjel, sőt egy alkalommal Jova védett óriásit Tóth Ferenc fejesénél. Akármennyire is veszélyesebben játszottunk a Nyíregyházánál, mégis egygólos vendég vezetéssel fordultak a csapatok.

A második félidő egésze monori mezőnyfölénnyel telt.

A Nyíregyháza kizárólag védekezésre rendezkedett be, és csak egy-egy kontrával vetették észre magukat. Noha mezőnyfölényünk igazi helyzetekben nem csúcsosodott ki, de azért az jelzés értékű volt, hogy a patináns, lényegesen más háttérrel rendelkező ellenfelünk csak elvétve keveredett térfelünkre. Teltek a percek, és még mindig őrizték az egygólos előnyüket a vendégek. Már-már a lefújáshoz közeledtünk, amikor Tóth Ádám remekül ugratta ki a csereként beálló Ficsort, aki köszönte szépen, Jován átvitte a játékszert, majd az üres kapuba passzolt, ezzel beállítva az 1-1-es végeredményt, némiképp kompenzálva az elmúlt hetek pech-sorozatát.

A korábbi mérkőzések futball-igazságtalanságát elkezdte törleszteni az élet, hiszen nagyot küzdve most mi szereztünk pontot az utolsó másodpercben.

Túl vagyunk hat fordulón, amely alatt játszottunk a Vasassal, Győrrel, Békéscsabával, Nyíregyházával, amely csapatok mind-mind más célokért küzdenek majd lehetőségeiknek hála. Noha csak 4 pontot szereztünk eddig, de játékunk bizakodásra adhat okot, itt az idő, hogy feljebb zárkózzunk a tabellán!

Gyerünk srácok, kezdődhet a pontszerzés, Zengjen-zúgjon HAJRÁ MONOR!

Horváth Dávid vezetőedző, értékelése: - A futball igazságtalansága lett volna, ha nem szerzünk pontot. A Nyíregyházát nem engedtük helyzethez jutni, viszont megint futottunk az eredmény után, miután szinte megajándékoztunk ellenfelünket egy góllal. Számos lehetőségünk volt, a labdabirtoklási fölény mellé, de csak az utolsó utáni pillanatban sikerült egalizálni. A gólunk után olyan mentális energia szabadult fel, ami már járt nekünk.

Jók: Bori Gábor ma remekül szervezte a játékot, megbízhatóan, veszélyesen futballozott. Tóth Ferenc első monori mérkőzésén magabiztos teljesítménnyel rukkolt elő és az egyenlítő gólból is kivette a részét. Szerencsi Miklós hosszú kihagyás után lépett pályára szintén első monori mérkőzésén és remekül helyt állt.

Csak így tovább fiúk!

#NBII #összefoglaló

320 megtekintés

TÁMOGATÓINK